Smart WiFi, Socket UE de Tip E Acasă Inteligent fără Fir Control de la Distanță Inteligent Soclu Compatibil cu Amazon Alexa pentru Google Acasa

Produs nou

1 Produse

In stoc

41.25lei

-34%

62.52lei

Distribuiti

Informatii

Notă: Acest soclu este UE de Tip E, care este potrivit pentru Rusia/Germania/Italia/Danemarca/Grecia/Spania/Portugalia/Olanda/Ungaria/Norvegia ȘI Franța/Belgia/Polonia/Tunisia/Slovacia/Monaco/Madagascar/Maroc/Camerun...

Privire de ansamblu:

Acest lucru este WiFi smart plug, compatibil cu Amazon Alexa și pentru Google Acasa IFTTT pentru control vocal, sprijinind dispozitivul de partajare de telefon și aplicația de control de la distanță.Instalarea este ușor, sigur și rapid.Puteți seta cronometre pentru a activa/dezactiva electronice, făcând clic pe telefonul tău inteligent, care face casa ta inteligent.Un super design pentru tine!

Caracteristici:

*APP Control de la Distanță: Cool și fantastic tech design, care face viața mult mai ușoară, cu un simplu clic pe smartphone-ul dvs., care face casa ta inteligent.

*Control vocal: e perfect compatibil cu Amazon Alexa/echo și pentru Google Acasa IFTTT pentru control vocal, foarte convenabil.

*Funcție de temporizare: puteți seta cronometre pentru a activa/dezactiva dvs. electronice.Niciodată nu va veni la un întuneric și rece domiciliu, puteți chiar intamplare lumini funcționeze în timp ce departe de casă și să-l arate ca cineva este acasa.

*Monitorizare a energiei: a Urmări consumul de energie pentru dispozitivele conectate și dau seama ce dispozitive folosesc cea mai multă energie.Puteți să reducă în mod eficient de utilizare, astfel încât să puteți economisi bani pe următoarea factură de electricitate.

*Cota de Control: Sprijină schimbul de dispozitiv, și puteți controla inteligent acasă împreună cu familia ta.

*Design Super: Cu buton comutator, ușor de Instalare și de funcționare, fabricat din ABS+PC material, super-calitate și performanță stabilă.

Caietul de sarcini:

Standard: UE de Tip

Tensiune nominală: AC 100~240V, 50/60Hz

Putere Max: 3840W

Curent maxim: 16A

Tip Wireless: Wi-Fi 2.4 GHz

Standard Wireless: IEEE802.11b/g/n

Telefon: TuyaSmart/SmartLife pentru Android / iOS

Material: PC V0 ignifugare

Temperatura De Lucru: -20℃ ~ 70℃

Element Dimensiune: Aprox. 8.8*5.6*5.1 cm

Element Greutate: Aprox. 84g

Pachet De Informații:

Dimensiuni Ambalaj: Aprox. 9*5.7*5.7 cm / 3.5*2.2*2.2 în

Greutate Pachet: Aprox. 104g / 3.7 oz / 0.23 lb

Lista De Pachete:

1* Priză Inteligent WiFi

1* Manual De Utilizare(Engleza)

服务模板

Etichete: ios acasă de automatizare, smart rf switch tuya, acasă inteligent, comutator wifi, tastatura numpad, soclu inteligent, plug inteligent, uzura acasă, cuib wifi, soclu inteligent wifi.

Fisa tehnica

Numărul De Model Wifi Smart Socket
Tensiune Nominală AC 100~240V, 50/60Hz
Cod S4205EU-E
Nume De Brand koogeek
Camera Echipat No
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Putere Max 3840W
Compatibilitate Toate Compatibile

Recenzii

Scrie o recenzie

Smart WiFi, Socket UE de Tip E Acasă Inteligent fără Fir Control de la Distanță Inteligent Soclu Compatibil cu Amazon Alexa pentru Google Acasa

Smart WiFi, Socket UE de Tip E Acasă Inteligent fără Fir Control de la Distanță Inteligent Soclu Compatibil cu Amazon Alexa pentru Google Acasa

Produse similare: