Reglabil Ciclu Delay Timer On/Off Comutator Releu Modulul DC 5V 12V 24V 15min 60min Timer Comutatorului de Comandă a Releului de acționare a Modulului

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.92lei

-36%

18.63lei

Distribuiti

Informatii

Reglabil Ciclu Ti r Întârziere Comutator On/Off cu Releu Modulul DC 5V 12V 24V 15min 60min Ti r Comutatorului de Comandă a Releului de acționare a Modulului

Caracteristici: Acesta este un ti r modul releu cu mare precizie, performanță stabilă și de încredere.Suport 2 moduri, mon modul(o dată) și modul de ciclu, și puteți pur și simplu a comuta modul de reglare jumper.Sunt multe de tensiune și ti gama de alegerea ta, atât "pe" ti și "off" ti sunt reglabile.Acesta este mare pentru a controla cu piston accident vascular cerebral, sau repetitive putere pe și în afara pentru a dota nt și produse de burn-in test.Utilizate pe scară largă pe ti r operare dota-nt, mașină repetitive circuit de test, rezervor de pește intermitentă a pompei, etc.

Caietul de sarcini:

Tip: DC5V,0-15min/DC5V,0-60min/DC12V,0-15min/DC12V,0-60min/DC24V,0-15min(Opțional)

Vă rugăm să lăsați un ssage,spune ce tip vrei dacă alegeți alt tip.

. Capacitate de încărcare: 10A250VAC, 10A30VDC

Dimensiune: 70*20mm / 2.75*0.78"

Ti Eroare:

T1(releul activați întârzierea ti ),T2(releul opriți întârziere ti )

Odată ce Modul(Jumper OP3):

1. Modulul de Alimentare, atunci Când a declanșat releul este pornit, întârzierea T1, iar releul deconectat.

2. Atunci când a declanșat pe întârzia procesul, declanșat din nou, se va im diately întrerupe întârziere.

Modul de ciclu(Jumper OP 4):

1. Modulul de Alimentare, atunci Când a declanșat releul este pornit, întârzierea T1,iar releul este deconectat, întârzierea T2, releul este pornit din nou.Astfel de ciclu.T1 și T2 sunt stabilite de către două reglabile rezistențe, respectiv.

2. Atunci când a declanșat pe întârzia procesul, declanșat din nou, se va im diately întrerupe întârziere.

Cum să Setați Ti Repede:

Ti poate fi ușor stabilită de către metalice de tensiune( Uc ) de rezistor.Ia-o de 5V 15min modul ca exemplu.Dacă Uc=2V, ti =2V/5V*15min=6min.

Pachetul Include:

1 x Ti r Modulul Releu

Despre feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, va rugam sa ne dea 5 Stele satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune custo r servicii.Noi vă va oferi un feedback pozitiv după ce a primit plata nt.Dacă sunteți nemulțumit cu elementele dvs., vă rugăm să contactați Custo r de Serviciu.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% custo r satisfacție!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați, im diately ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Plata nt

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin secure pay nt procesor ESCROW.

2) să Plătească nt trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout im diately după aproape licitatie, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou să Plătească snt trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate ti ly după plata nt de verificare.

3. Am expediat doar să confirm d pentru adresele.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIUL de TRANZIT TI este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Tranzit ti s poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit nava ta nt în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări nava nt și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este de custo r satisfacție!

7. Datorită statutului de stoc si ti diferențe, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

9. BR cumpărător, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, va fi mai bine pentru tine pentru a obține mai repede.multumesc

Returnare și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIȚI NT.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Etichete: bucătărie timer, timer, ne555, modulul de releu, releu temporizator, releu, tye și colorant, timer modul potenciometre, micro rele 220v, 5 releu 12v.

Fisa tehnica

Sursa De Alimentare DC
Certificare NICI unul
Tensiune Other
Numărul De Model Timer Reglabil Module
Contact Sarcină De Mare Putere
Nume De Brand VBESTLIFE
Proteja Caracteristică Sigilat
Teoria Releu De Timp
Utilizare Scop General
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Reglabil Ciclu Delay Timer On/Off Comutator Releu Modulul DC 5V 12V 24V 15min 60min Timer Comutatorului de Comandă a Releului de acționare a Modulului

Reglabil Ciclu Delay Timer On/Off Comutator Releu Modulul DC 5V 12V 24V 15min 60min Timer Comutatorului de Comandă a Releului de acționare a Modulului

Produse similare: