2020 Noi U-Rig Pro Video Smartphone Rig W 3 Pantof Monteaza Filme Caz Telefon Mobil, Stabilizator Video Prindere Trepied Mount Suport

Produs nou

1 Produse

In stoc

24.73lei

-28%

34.37lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

1、Ulanzi NOUA Versiune, cel Mai bun Smartphone Video Platformă pentru Smartphone-ul.

2、Obține de Iluminat și Microfon Atașamente---Noi U-Rig Pro cu 3 Pantof Standard se Montează și 2 Universal 1/4"-20 fire, se poate Monta Lumini LED-uri și Video Microfoane de pe Platformă.Un instrument Fantastic pentru mobil videomakers,iPhone cineaști.

3、Filmare pe drum cu Telefonul---o Mare de Design pentru Filmare pe drum cu smartphone-ul.Obține o suprafață Netedă Video și să ia de echilibru fotografii și captura unice experiențe de viață.

4、Video Profesionale, Instalatii de Cușcă----Cu Universal 1/4"-20 trepied filet în partea de jos, se poate Monta pe Trepied Video, Slider, Jib, și Stabilizator, este un must-have smartphone echipament Profesional VideoMakers ca tine.

5、Universal și cel Mai Sigur Telefon Clip---Compatibil cu iPhone 8 plus,iPhone x, Samsung, Huawei cele Mai multe smartphone, cu sau fără un caz din 2in să 33.5 în larg.Nu numai Clip de Primăvară, dar, de asemenea, cu o secure șurub pentru șurub telefon.Cel mai sigur dispozitiv pentru telefonul tău.

Diferența dintre NOI U-Rig Pro și U-Rig:

Mai puternic și Confortabil

Cu versiunea Pro, design Mai compact și este mult mai mare putere decât vechea versiune.cu noul design mâner, este, de asemenea, mult mai confortabil.

3 Rece Pantof se Montează și 4 1/4"-20 trepied fire

Cu Versiunea Pro, puteți monta 2 Lumini cu LED-uri, și Video, Microfon, în același timp cu cele trei frig pantof se montează și twp 1/4"-20 trepied fire pe partea de sus.Unul 1/4"-20 trepied filet pe dreapta, se poate monta Vertical, sau de a folosi 1/4"-20 trepied filet în partea de jos, se poate monta pe orice trepied.

Mult mai Sigură și Stabilă

Versiunea Pro cu clip de Primăvară și o secure șurub de blocare, este mult mai sigur decât versiunea veche și cu un design compact, este mult mai stabil decat versiunea veche.

Caietul de sarcini:

Ulanzi U-Rig Pro Video Smartphone Platforma.

Nou Proiectat de Ulanzi, Produs Brevetat.Este un accesoriu must-have pentru oricine care doresc să-și îmbunătățească film abilitățile cu un telefon care trage imagini mai bune decât multe high-end camere.Se poate monta pe Platforma pe orice trepied, dar dacă te duci portabile, acesta vă permite să capturați relativ buna fotografii.

Pachetul Inclus:

1 x U-Rig Pro Video Smartphone Platforma

1 x Manual

Etichete: feelworld livepro l1, camera pentru trepied, telefon portabil stabilizator, owlenz, copil mic, mici magic arm, dso138, camera rig, camera video, cadru mic rig.

Fisa tehnica

Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand centechia

Recenzii

Scrie o recenzie

2020 Noi U-Rig Pro Video Smartphone Rig W 3 Pantof Monteaza Filme Caz Telefon Mobil, Stabilizator Video Prindere Trepied Mount Suport

2020 Noi U-Rig Pro Video Smartphone Rig W 3 Pantof Monteaza Filme Caz Telefon Mobil, Stabilizator Video Prindere Trepied Mount Suport

Produse similare: