Laptop fibra de Carbon de Vinil Autocolant Pielii Cover Pentru Lenovo Thinkpad L470 L460 de 14 inch cu amprente

Produs nou

1 Produse

In stoc

61.02lei

Distribuiti

Informatii

Laptop fibra de Carbon de Vinil Piele Autocolante Capacul de paza Pentru L470 L460 de 14 inch cu amprente

(Nu se potrivesc si pentru alte modele)

Atunci când plasați comanda,vă rugăm să lăsați un mesaj(model de Laptop:******) pentru mine.Dacă laptop-ul este la alte modele, vă rugăm să ne contactați.vom răspunde cât mai curând posibil dacă puteți utiliza.Multumesc.

1, Acest articol NU este UN CAZ GREU.Acest produs este un

S pecial de Vinil/piele autocolant decal și NU este făcută din cauciuc,silicon, gel, sau de plastic.Ușor de aplicat și ușor pentru a elimina, NU lasă reziduuri lipicioase spatele.

2, pielea are, de asemenea, un impermeabil, rezistent la zgarieturi, anti-amprente, estetica și alte funcții.Pielea este foarte ușor și subțire, aceasta nu va crește de la laptop greutate și grosime.Aceasta nu afectează laptop pierderea de căldură.

INCLUDE :Capac exterior piele+rama ecranului+ piele în Jurul piele tastatură

hei același croitor pentru referință: Pentru că,în altă țară calculator este diferit,vă rog să priviți această imagine și verificați-l.Mai jos este vinil piele autocolante tutorial de Instalare: puteți găsi partenerul să se aplice și va deveni mai ușor. 1,Puteți verifica dimensiunea piele și gaura dacă este corectă. 2,Aveți nevoie pentru a alinia toate găurile , nu se poate lipi de marginea.Nu Înclinați și abate. 3,în Cazul în care pielea nu este aliniat, trebuie să ia încet de pe acum și re-paste . (Nu fi obligat, în caz contrar se va întinde cu ușurință rupt) Notă: După pastă de finalizare, dacă ați găsit pielea nu se potrivesc strans ly ,puteți utiliza uscător de păr încălzire în timp ce ștergerea pielii suprafața cu o cârpă.se va potrivi bine . ( Asigurați-vă că de căldură temperatura nu este prea mare, deoarece aceasta va face pielea de deformare) Acesta este un Manual tehnic de lucru.Efectul nu poate fi același ca la sfârșitul a toată lumea pentru a instala pielii.În cazul în care pielea nu este aliniat, se va abate.Astfel încât să fie sigur de a păstra pielea aliniate.Te rog, nu fi prea dur și exercitarea de perfecțiune.Multumesc. 1. Rupt prin conceptul tradițional de coajă de protecție de film, folosind noua coreea de Sud importurile de materiale ecologice, simulare texturi textura puternic, aducându-un mod natural și confortabil senzoriale bucurie. 2. După optice de precizie Regula Muri tăiate, și integrarea perfectă de notebook-uri, și are uzura-rezistent la acid și alcaline, anti-ulei, ușor de curățat caracteristici. 3. Nici reziduuri de adeziv.

Imaginea de mai sus este numai pentru referință

Notă: pielea este posibil să se producă riduri în tranzit, este dificil să se evite.Dar aceasta nu va afecta instalarea.Deoarece pielea este moale, atunci când pielea este aplicat pe suprafața de laptop, acesta va fi plat.Dacă există unele bule la nivelul pielii, este doar de gând în aer, și nu va afecta instalarea..atunci Când instalați pielea, ai nevoie de asemenea pentru a rupe hârtia pentru a instala.Astfel, puteți încerca să-l instalați în primul rând.

Etichete: tastatura t440p, pentru samsung tastatura laptop piele, thinkpad t460, lonovo lenovo logo-ul, airplay streamer, laptop lenovo, lenovo thinkpad x250, tastatura thinkpad t480, laptop hp autocolant, lenovo thinkpad.

Fisa tehnica

Tip Laptop Maneca
Gen Unisex
Numărul De Model L460 L470
Model Tip Solid
Stil Casual
Pachet Da
Nume De Brand NoEnName_Null
Material Vinil

Recenzii

Scrie o recenzie

Laptop fibra de Carbon de Vinil Autocolant Pielii Cover Pentru Lenovo Thinkpad L470 L460 de 14 inch cu amprente

Laptop fibra de Carbon de Vinil Autocolant Pielii Cover Pentru Lenovo Thinkpad L470 L460 de 14 inch cu amprente

Produse similare: