7.4 V 1600mAh Original Li-ion Baterie Reîncărcabilă pentru TYT-LEA-UVF9 (Rosu,Negru,Camuflaj de Culoare Disponibile pentru Opțiuni)

Produs nou

1 Produse

In stoc

69.15lei

Distribuiti

Informatii

Nou Original TYT-LEA-UVF9 7.4 V 1600mAh acumulator Li-ion Baterie Pack LB-75L

Culori disponibile pentru Baterie: Negru,Rosu,Camuflaj

Notă:vă Rugăm să lăsați un mesaj cu culoarea dorită a bateriei în timp ce plasarea comenzii la tine, multumesc !!!

Caietul de sarcini:

Tensiune: 7.4 V

Capacitate: 1600 mAH

Chimie: Li-ion

Se potrivesc pentru TYT-LEA-UVF9

Acest tip de Baterie doar pentru TH-UVF9 nu pentru TH-F8 Încărcător

Pachetul Conține:

1*7.4 V 1600mAh Li-ion o baterie

Combina Cumpărare:

Va oferim combine de cumpărare cu discount, Cumpara mai mult,economisiti mai mult.Pentru orice combina cumpărare, vă rugăm să contactați-mă pentru cotatie.

Feedback-ul:

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru o satificate cumparare!!!

Feedback-ul negativ nu poate rezolva orice problemă, la toate.Vă rugăm să NU lăsați feedback Neutru sau Negativ înainte să ne contactați dacă aveți orice plângere.Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii

Garanție:

Oferim o garanție de 1 an pentru radio corpul, și jumătate de an pentru baterie, incarcator.Costul de transport maritim garanție pentru reparații/înlocuiți trebui să plătească de către cumpărător.

Antena, centura clip nu a fost oferim garanție.

Politica de transport: Acest produs va fi livrat de la Shenzhen,china.La primirea plății, element(e) vor fi livrate în termen de 24 de ore de lucru.Numărul de urmărire va fi trimis la adresa de e-mail după expediere.

Am expediat prin China Post Airmail sau SpeedPost sau DHL ..

* DHL / EMS pentru bani în plus .

Timpul de livrare este de aprox. 7 - 14 zile lucrătoare pentru cele mai SUA/marea BRITANIE/AU destinații.

Tara De Aprox.Timp de livrare Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia 7-14 zile lucrătoare Canada 7-21 zile lucrătoare Brazilia / America de Sud poate dura până la 6-8 săptămâni datorită stricte de Control Personalizat Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est poate dura până la 6-8 săptămâni datorită stricte de Control Personalizat aceste informații sunt furnizate de către transportator și exclude sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale.Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în timpul perioadelor de vârf.

Regiune

Timpul estimat de livrare (zile lucrătoare)

U. S. A.

3-5 zile

Alții 3-10 zile

Costul de transport maritim este inclus în preț, și sunt aceleași în întreaga lume.Am să livreze în întreaga lume, cu China Post

Pentru comenzi de peste 16 NE$ un număr de urmărire pot fi furnizate.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că nava articole la adresa pe care ai lăsat în www.primaria-urzicuta.ro.

Daca doriti o alta adresa de livrare sau au o cerere specială, vă rugăm să lăsați un mesaj de la noastre alistore.

Dacă doriți curierat/transport maritim expres cu EMS sau DHL, vă rugăm să ne contactați pentru un preț.

* Taxele de Import pot fi percepute de către unele țări Vamale, cum ar fi import

taxa pe valoarea adăugată, taxele de vămuire etc. Nu avem nici un control

asupra a ceea ce autoritățile fiscale ar percepe și cumpărătorii sunt

responsabil pentru plata impozitelor.Dacă aveți orice întrebări despre

taxă de import, vă rugăm să contactați autoritățile fiscale pentru mai multe detalii înainte de a

de licitare.

De schimb, de Restituire și de a Reveni Orientări oferim o 7-a zi de schimb și politica de rambursare pentru elementele defecte și nesatisfăcătoare cumpărare.Element de înlocuire(s) sau de rambursare(s) vor fi soluționate în termen de 7 zile de la data la care clienții au primit elementul original(e).Pentru cazurile de restituire, 10% din prețul de achiziție va fi dedusă în rambursarea nostru taxe de administrare.Costurile de returnare sunt rambursabile numai pentru schimb de succes cazuri, nu.e.pentru rambursare sau non-valabile schimb de cazuri, clienții ar trebui să fie responsabil pentru costurile de returnare.

Revenirea orientări sunt după cum urmează:- elementul(s) trebuie să fie returnate în stare nouă și cu tot ambalajul original al producatorului, inclusiv cutii de carton, cutii, manuale de instrucțiuni, gol carduri de garantie.Toate retur produs(e) trebuie să fie împachetat și ambalat în condiții de siguranță pentru transport.Noi nu suntem responsabili și nu acceptă orice daune în timpul de livrare a reveni.

Politica fiscală Clienții nu sunt responsabili pentru orice taxe de export.Dacă specială este făcută cererea, vom marca toate elementele ca CADOU(S) cu preț Redus valoarea pe documentele vamale.În acest caz, nici factura, nici primirea vor fi incluse în pachet.Facem întotdeauna cele mai bune noastre pentru a evita întârzierile în timpul clearance-ul și din punct de vedere a minimiza sau elimina taxele de import și taxele cheltuieli.În orice caz, noi nu va fi responsabil pentru orice taxe de import și impozite (de exemplu.g.GST, T. V. A.).

Etichete: baofeng uv5ra, Vineyuan, 9800 tyt-lea, dmr, tace, radio tyt, silicon tyt, uhf vhf, ksun radio, radio wouxun.

Fisa tehnica

Culori Disponibile pentru Baterie Negru,Rosu,Camuflaj
Tip Baterie Li-ion baterie Reîncărcabilă
Capacitate 1600MAH
Tensiune 7.4V
Tip Accesorii
Dimensiuni 78*50*15 mm
Numărul De Model LB-75L
Nume De Brand HIROYASU

Recenzii

Scrie o recenzie

7.4 V 1600mAh Original Li-ion Baterie Reîncărcabilă pentru TYT-LEA-UVF9 (Rosu,Negru,Camuflaj de Culoare Disponibile pentru Opțiuni)

7.4 V 1600mAh Original Li-ion Baterie Reîncărcabilă pentru TYT-LEA-UVF9 (Rosu,Negru,Camuflaj de Culoare Disponibile pentru Opțiuni)

Produse similare: