Mobile De Copt Accesorii Tort Mousse De Mucegai Anodizat Mucegai De Copt Ustensile De Bicarbonat De Mucegai Scoaterea Din Ea Ajutor De La Bucătărie, Ustensile De Coacere

Produs nou

1 Produse

In stoc

26.89lei

-35%

41.37lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Făcute de înaltă calitate din aluminiu anodizat chiar și pentru încălzire și durabilitate, cu o suprafață netedă.Detașabil design de bază, ușor pentru a elimina și curat, face mai ușor de copt și plăcută.

Premium se Lipeasca de Acoperire,Această rundă tava de copt se face de puternic și durabil din aliaj de aluminiu, non-toxice și BPA gratuit, fără substanțe chimice dure sau substanțe periculoase, mai sigure și mai sănătoase.Non-lipicios suprafețele din bucătărie a face mai ușor pentru tine să ia tort cu forma complet.

Cadouri minunate pentru cei care încep să învețe a face prăjituri.Tort bucătărie se pot stivui pentru a economisi spațiu.Mare pentru crearea de single, dublu sau chiar triplu strat prăjituri pentru toate tipurile de sărbători.Dacă un tort mic ca un desert pentru doi, o familie de dimensiuni cheesecake.Pregăti primul strat prăjituri.

Atenție: Clătire de mână cu instrumente moale și detergent slab, ca un burete și apă caldă cu săpun este recomandat la curățarea tort pan set, mana spala, pentru rezultate optime, pentru a proteja non-stick de acoperire, pentru a evita ascuțit și dur instrumente pentru a zgâria tort pan set.

dimensiuni:

4 inci: superior diametru exterior 11.3 cm / diametru interior 10.3 cm, mai mic diametru exterior 9.9 cm / diametru interior 9.4 cm, inaltime 5 cm.

5 cm: superior diametru exterior 11.4 cm / diametru interior 12.3 cm, mai mic diametru exterior 12 cm / diametru interior 11.8 cm, inaltime 5.8 cm.

6 inci: Partea superioară diametrul exterior este de 17 cm/interior cu diametrul de 15,2 cm, partea de jos diametru exterior este de 14.4 cm/diametru interior 14.2 cm, iar înălțimea este de 6,8 cm.

7 inch: superior diametru exterior 19.6 cm / interior diametru de 17,8 cm, mai mic diametru exterior 17 cm / diametru interior 16.8 cm, inaltime 7 cm.

8 inci: superior diametru exterior 22.2 cm / interior diametru 20.3 cm, mai mic diametru exterior 19.4 cm / diametru interior 19.2 cm, inaltime 7.2 cm.

9 inci: superior diametru exterior 24.8 cm / diametru interior 23 cm, mai mic diametru exterior 22 cm / diametru interior 21.8 cm, inaltime 7.2 cm.

10 cm: superior diametru exterior 27.2 cm / diametru interior 25,4 cm, mai mic diametru exterior 24.6 cm / diametru interior 24.4 cm, înălțimea de 7,6 cm.

11 inci: superior diametru exterior 29.8 cm / diametru interior 28 cm, exterior mai mic, cu diametrul de 27 cm / diametru interior 26.8 cm, inaltime 7,8 cm.

12 inci: superior diametru exterior 32 cm / diametru interior 30.4 cm, mai mic diametru exterior 29.8 cm / diametru interior 29.5 cm, inaltime 7,8 cm.

14 inci: superior diametru exterior 37.2 cm / diametru interior 35,6 cm, mai mic diametru exterior 34.7 cm / diametru interior 34.3 cm, inaltime 7,8 cm.

16 inci: superior diametru exterior 42 cm / diametru interior 40.6 cm, mai mic diametru exterior 40.3 cm / diametru interior 39.5 cm, inaltime 7,8 cm.

Grosimea de 4"-8" este de 0,8 cm, iar grosimea de 9"-16" este de 1 cm.

Unii oameni spun că suntem o fabrica.În fapt, avem de bunurile dumneavoastră porter.Echipa este specializată în vânzări și producția de produse de origine.Home produse au o experiență bogată, dă cele mai bune beneficii, oferi cele mai bune produse, și fă-Ți de acasă mulțumiți produsele sunt de cea mai mare dorinta a echipei noastre.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și www.primaria-urzicuta.ro platforma.

Echipa colectează cu atenție China de înaltă calitate produs de instalațiile de prelucrare pentru tine, și selectează produsul strat de inspecție.

1.Dimensiunea poate fi de 1-4 mm eroare ca manual de măsură.

2.Vă rugăm să încercați pentru a oferi cât mai complete informații detaliate posibil pentru a aborda,cum ar fi codul postal,telefon acasă și numărul de telefon mobil.

3.Diferenta de culoare cauzate de diferiți factori, cum ar fi fotografierea la lumina de afișare este normal și nu poate fi evitată.

De transport și politica de returnare:

Noi, de obicei, procesul de comanda in termen de 24 de ore de la primirea de plată.

1. China Post obișnuit sac mic plus.Când pachetul frunze China, nu pot fi urmărite.Cele mai multe țări au nevoie de aproximativ 20-60 de zile.

2. China Post prin recomandată este estimată a avea 15-60 de zile și pot fi urmărite în cele mai multe părți ale țării.

3.Elementele pe care le cumpara de suma totală de peste $5, va vom trimite prin poștă sau E-pack,Se va lua 15-60 de zile lucrătoare.

4.Peste 200 de dolari, vom aranja transport de către EMS sau DHL sau FEDEX sau UPS sau TNT sau EMS , va dura 5-7 zile lucrătoare.

Timp De Transport Maritim

Statele UNITE ale americii 10-60 zile lucrătoare

Rus 20-55 zile lucrătoare

America de sud, țările de 20-60 zile lucrătoare.

Alte țări 20-60 zile lucrătoare.

UE țări și țări din Asia de 15-60 de zile lucrătoare

Oferim, de asemenea, DHL, UPS, EMS și alte servicii de curierat.Dacă aveți nevoie de ea urgent sau în cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Etichete: aluminiu bakeware, aluminiu mucegai, tort de metal mucegai, aluminiu tort, cupcake mucegai oțel, 8 inch staniu tort, aluminiu forma, mucegai o brioșă de aluminiu, aluminiu mucegai, de aluminiu forma de tort.

Fisa tehnica

Obscene Imagine No
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Material Aliaj De Aluminiu
Caracteristică Eco-Friendly
Sugestiv Sexual No
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model B-A127
Certificare SGS

Recenzii

Scrie o recenzie

Mobile De Copt Accesorii Tort Mousse De Mucegai Anodizat Mucegai De Copt Ustensile De Bicarbonat De Mucegai Scoaterea Din Ea Ajutor De La Bucătărie, Ustensile De Coacere

Mobile De Copt Accesorii Tort Mousse De Mucegai Anodizat Mucegai De Copt Ustensile De Bicarbonat De Mucegai Scoaterea Din Ea Ajutor De La Bucătărie, Ustensile De Coacere

Produse similare: