Boxe portabile Bluetooth LED Ceas Deșteptător Oglinda Display Digital Radio cu Ceas Deșteptător Difuzor Wireless TF Music Player

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.95lei

-27%

28.72lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

【LED Display】digital radio cu ceas deșteptător, ofera un ecran mare.Radio cu ceas cu alarmă este ușor de citit.Oglinda cu LED display-ul poate afișa ora și alarma în mod clar, iar numerele sunt suficient de mari pentru a fi ușor pentru a vedea.

【Dual Ceas Deșteptător Design】 Există două independente, ceasuri de alarmă, care poate fi setat și utilizat în mod independent, o zi si un week-end.Puteți seta, de asemenea, apel la TF card de muzică și să ajustați volumul de ceas cu alarmă.

【Bluetooth 5.0】Vă puteți conecta la telefonul inteligent sau tableta imediat de la cel mai îndepărtat aproximativ 10m/32.80 picioare.Bluetooth 5.0 speaker-ceas cu alarmă link-ul Bluetooth si card TF funcția de redare a vă oferi mai multe opțiuni de muzică.

【 Baterie de mare Capacitate】 puternic de viață a bateriei este construit-in 2800mA, iar bateria poate sta de 60 de ore.Full-screen mirror design-ul este elegant si simplu, care poate reflecta frumusetea ta, la orice moment în timp ce ascultați muzică.

【Modă Și Elegant Design】Acest lucru trebuie să fie cel mai rafinat ceas deșteptător le-ați văzut vreodată.Acesta nu este doar un ceas, dar, de asemenea, un decor minunat pentru dormitorul tau.Aspectul elegant și funcții versatile face un cadou ideal pentru copii.

Caietul de sarcini:

Putere la vârf: 5W

De încărcare de intrare: 5V-1A

Alimentare de încărcare: DC 5V

Putere de ieșire: 3W*1 RMS

Frecventa de raspuns: 150Hz-20KHz

Semnal-zgomot: ≥75dB

Distorsiune: 2-10%

Intrare sensibilitate: 600mV

Conexiune la distanță: aproximativ 10m/32.80 picioare (fără bariere)

Funcția: dual funcția de ceas cu alarmă/BT conexiune Bluetooth funcția/ceas/buton lumina de noapte/TFT music player/woofer/oglindă

Culoare: negru/alb/albastru

Music Play: aproximativ 3-6 ore

Timp de așteptare: aproximativ 50-60 de ore

Timp de încărcare: aproximativ 4 ore

Bluetooth versiune: 5.0

Material: ABS

Pachetul Inclus:

Bluetooth Digital Ceas Cu Alarmă*1

Cablu De Încărcare*1

Manual*1

Etichete: mp3, difuzor fără fir, bluetooth primit, bt coloana, amazon boxe bluetooth portabile, difuzor bluetooth, produsului difuzor, radio fm, bt difuzor, radio cu ceas.

Fisa tehnica

Inteligent Asistent Personal Bluetooth Ceas Deșteptător
Putere De Intrare(W) 25 W
Origine NC(de Origine)
Cabinetul Material Metal
Sursa De Alimentare USB
Control De La Distanță No
Nume De Brand Skatolly
Difuzor Tip Portabil
Audio Crossover Full-Range
Suport Dropshipping & En-Gros
Numărul de Carcasă Difuzor 1
Comunicare USB
Canale 1
Baterie No

Recenzii

Scrie o recenzie

Boxe portabile Bluetooth LED Ceas Deșteptător Oglinda Display Digital Radio cu Ceas Deșteptător Difuzor Wireless TF Music Player

Boxe portabile Bluetooth LED Ceas Deșteptător Oglinda Display Digital Radio cu Ceas Deșteptător Difuzor Wireless TF Music Player

Produse similare: