Ulei Din Oțel Inoxidabil Presor Automata Rece Apăsați Home Comerciale Ulei Hidraulic Mașină De Presă Pentru Măsline Ulei De Arahide Extractor

Produs nou

1 Produse

In stoc

653.79lei

-41%

1 108.14lei

Distribuiti

Informatii

Informații Despre Produs:

Pachetul Include: De

1 x Ulei de masina de presa

1 x Perie

1 x Izolare mănuși

1 x cablu de Alimentare

Caietul de sarcini:

Motor: cupru fără perii

Greutate: 10kg

Putere: 1500W

Tensiune: 110V/220V

Material: otel Inoxidabil

Apăsați tija lungime: 200MM, nivel 12 thread

Dimensiune: 37.5x16x27.5cm (14.8x6.3x10.8in)

Caracteristici:

Acesta este un multifuncțional acasă ulei de mașină de presare.

De asemenea, puteți folosi pentru afaceri mici.

Puteți folosi acest aparat pentru a apăsați pe aproape toate tipurile .

Ulei de înaltă rata de extracție.

Ușor de utilizat și poate fi cu funcționare continuă.

Mini spatiu si zgomot redus.

Durată lungă de viață.

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare,vă rugăm să înțelegeți.

3.Va vom trimite un adaptor în funcție de țara dumneavoastră.

4.Vă rugăm să se incalzeste aparatul pentru mai mult de 20 de minute și apoi a produce ulei.

Produsul Arata:

Livrare:

1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: rece cald ulei de masina de presa, cules de măsline masini, minge de arahide, mici de ulei filtru de mașină, presa de ulei la rece, măsline fără sâmburi, presa de ulei, presat la rece, ulei de porumb, ulei hidraulic de presă, ulei de măsline apăsați machin.

Fisa tehnica

Tensiune 1 UE 220V/NE 110V/NC 220V
Nume De Brand TALENTMULE
Putere 1001-1600W
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model presa de ulei de mașină

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei Din Oțel Inoxidabil Presor Automata Rece Apăsați Home Comerciale Ulei Hidraulic Mașină De Presă Pentru Măsline Ulei De Arahide Extractor

Ulei Din Oțel Inoxidabil Presor Automata Rece Apăsați Home Comerciale Ulei Hidraulic Mașină De Presă Pentru Măsline Ulei De Arahide Extractor

Produse similare: