Epocă Pandantiv Lumini De Prindere Pentru Sufragerie, Restaurant, Bar Deco 10 Arme Industriale Agățat Lampă De Iluminat Lustre

Produs nou

1 Produse

In stoc

94.46lei

-35%

145.35lei

Distribuiti

Informatii

QESTIONS ȘI RĂSPUNSURI:

Q: Cât despre IANLOV magazin lumină ?

O: IANLOV este un profesionist fabricarea de acasă, lumini,folosim cele mai bune materii prime și sursă de lumină LED,compania Noastră acordă o mare importanță pentru servicii post-vânzare, sperăm că fiecare dintre clienții noștri are o bună experiență de cumpărături

Q: Care va permite taxe vamale?

A: de Obicei, oficiul poștal va face vămuire, în cazul în care parcela este blocat la vamă,Acesta va fi cumpărătorul care sunt responsabile pentru vămuire și să plătească taxa necesară, în Cazul în care pachetul este returnat din cauza cumpărătorului refuzul de a plăti taxe vamale, cumpărătorul va suporta toate pierderile.Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a comanda.contactați-ne Dacă nu înțelegeți vă rog .

Q: în Cazul în care tensiunea de lucru este pentru țara mea?

R: noastre produse poate lucra cu 110~240V AC, deci ar trebui să funcționeze în cele mai multe țări ale lumii.

Q: Despre ambalare, în cazul în care prejudiciul atunci când livrarea care va permite

O: pachetul este spuma + cutie de protecție, ne va face mai buni, ne / vânzătorul va permite în cazul în care prejudiciul atunci când livrarea ( Uneori oficiul poștal de manipulare accidental s-ar putea deteriora pachet, dar rareori se întâmplă situația de oportunitate, nu vă faceți griji, vă rog )

GARANȚIE

1. Compania noastră promite să ofere 100% post-vânzare, service în garanție, vă rugăm să păstrați legătura cu noi, dacă produsul are probleme în timpul utilizării, ne prețuim clienții noștri.2. În timpul perioadei de garanție, dacă orice problemă se întâmplă din cauza calității motiv ,vă rugăm să fie cooperant pentru a lua fotografie sau video pe problemă și trimite-l la noi pentru verificare.

3.Pentru confirmată produsului defect cu privire la aprobarea dumneavoastră ,ne puteți trimite piese de schimb pentru gratuit.

FEEDBACK-ul

Vă rugăm să Lăsați un 5 star feedback-ul pozitiv ,Ai satisfacția este motivația noastră de a merge mai departe,Dacă aveți orice Problemă ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,să ne dea posibilitatea de a rezolva ,vom ser ve până sunteți mulțumit.

Etichete: modern chandelie, insteek lampă cu led-uri, stomatologie lampă cu led-uri, 10 bar led, tapet industriale decor acasă, chandelie, stilul industrial decor acasă marea britanie, candelabru design, deco din metal de culoare roz, 52 inch led.

Fisa tehnica

Este De Becuri Incluse No
În plus lungimea firului taxa 2.5 USD fiecare metal
Caracteristici 2 bara de epocă pandantiv lumini
Tensiune 90-260V
Zona De Iluminat 15-30square metri
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Sursa De Alimentare AC
Tip De Instalare Pandantiv De Cablu
Nume De Brand IANLOV
Origine NC(de Origine)
Tip Comutator Buton de comutare
Numărul de surse de lumină 10
Material Metal
Technics Vopsit
Abajur De Culoare negru
Caracteristici 1 Restaurant decorat pandantiv de iluminat
Garanție 2 Ani
Putere design original MAX 60watt
Numărul De Model IL60062
Stil vintage
Loc Salon
Finisaj Fier
Este Estompat No
Tip De Element Pandantiv Lumini
despre sursa instalați Edison sau becuri cu LED-uri
Dacă coletul include becuri NO
Certificare CCC
Dacă personaliza lungimea firului DA , contactati-ma inainte de a face comanda
Tipul De Bază E27

Recenzii

Scrie o recenzie

Epocă Pandantiv Lumini De Prindere Pentru Sufragerie, Restaurant, Bar Deco 10 Arme Industriale Agățat Lampă De Iluminat Lustre

Epocă Pandantiv Lumini De Prindere Pentru Sufragerie, Restaurant, Bar Deco 10 Arme Industriale Agățat Lampă De Iluminat Lustre

Produse similare: