50PCS/pachet Ellips Păr Vitamina Complex Keratina Ulei Netede Matasoasa Masca de Par, Repara Parul Deteriorat Ser Marocan Ulei

Produs nou

1 Produse

In stoc

53.29lei

-20%

66.63lei

Distribuiti

Informatii

Nume de Brand : bingfuchun

Licență De Producție : 20160503

Tip De Element : Produs Caderea Parului

Ingredient : Ulei De Vitamina

Cantitate : 50BUC=1Bottle

NET WT : 1ml*50

Numărul De Model : Ellips Păr Vitamina Ulei

Conținutul suma de 50 capsule

Descrierea produsului mirosul de miere și morcov.Pentru păr.Varfuri despicate si ruperea parului hranesc de mătase, părul sănătos.Formulat cu extract de ginseng și de hidratare.Va transformat într moale de vitalitate, de sănătate, păr neted, a devenit fragil și deteriorat de păr (varfuri despicate), uscat, și părul uscat.

Cum să utilizați După ștergerea cu un prosop pe par dupa samponare, nejikiri capsulă, a luat acest produs, se aplică pe tot părul. (ishimasenn) * după încălzită uscător de capsule la foarfece te rog.Pentru capsule cu gelatină, rece si greu la cald cald și ușor să se topească.

Materii prime Cyclopentasiloxane, cyclotetrasiloxane, dimethyconol, cyclohexaciloxan, fenil trimethicone, ACETAT de TOCOFERIL, ulei de soia, palmitat, palmitat, parfumuri, ulei mineral, rădăcină de ginseng ulei, miere, etilhexil metoxicinamat, pantenylethyl, alganiaspinosa ulei de sâmburi de

Măsuri de precauție la utilizare-Întrerupeți utilizarea atunci când pielea ta de cosmetice.De asemenea, dacă se utilizează, după utilizarea roșeață, umflături, mâncărimi, iritații sau orice altă la Facultate dermatolog vă rugăm să consultați.S-ar putea agrava simptomele și dacă veți continua să utilizați.

-Site-ul dvs. trebuie eczeme, cicatrici și umflarea de a vă rugăm să nu.

-După fiecare utilizare, închideți întotdeauna capacul.

-Aveți părți și pentru a muta.Vă rugăm să aveți în organism atunci când se deplasează.

-Extreme de temperatură ridicată, nu le ține în locația de joasă temperatură și de lumina directă a soarelui.

păstrați la îndemâna copiilor.

-Transport pe carton și recipientul de mici zgârieturi, pete, etc., te rog.

-Transport situația poate provoca unele zgârieturi poate rețineți că, vă rog.

-Poate diferi de imaginea din motive cum ar fi pachetul de reînnoire.

Întrebări frecvente

Q, vitamina de păr, de ce nu parul?: am în tratament de par pentru parul vitamina este asociat cu medicamente.

Greu

Q, și nu se deschide. ⇒ este elipsa capsulă de gelatină.Temperaturile scad și mai mult.În căldura din uscător fierbinte sau cald în Palma.Poate fi nejiru cu ușurință deveni mai moale în căldură.Vă rugăm să folosiți foarfece atunci când se deschid.

Te rog spune-mi

Q, elipsă de păr retenție de metodă. ⇒ Vă rugăm să păstrați elipsă tratamente de par.Se poate topi la temperaturi ridicate.

Q, temperatură scăzută și temperaturi ridicate devine mai ușor pentru a rezolva.Vă rugăm să se abțină de la a salva în baie.Temperatură ridicată și umiditate ridicată să fie stick capsula împreună cu produsul este bine.

Te rog spune-mi

Q, și de utilizare a produsului. ⇒ Este Nov.După Șampon și balsam, rimasu uscat cu un prosop.Conținutul produsului au amestecat în păr.Și când se poate transforma cu mâna caldă uscător de capsule deveni mai moale în ușor de a deschide va fi.Dacă încă utilizați foarfece.

Cum să utilizați

1 tabletă este suficientă chiar și pentru părul lung, durerea este foarte intensă, vă rugăm să folosiți

2 de cereale și o mulțime de păr.

Cum pentru a salva

Păstrați într-un loc răcoros și uscat, evita înaltă temperatură și umiditate și lumina directă a soarelui.După deschiderea cât mai mult posibil cât mai curând posibil, vă rugăm să folosiți.

Etichete: parul, oamenii maroc, de creștere a părului, pentru ulei de păr, parul vitamina, îngrijirea părului instrument, vitamina c, sampon profesional, ghimbir sampon, dht vitamine pentru păr.

Fisa tehnica

Ingredient Vitamina Ulei
Licență De Producție 20160503
NET WT 1ml*50
Numărul De Model Ellips Păr Vitamina Ulei
Nume De Brand YIGANERJING
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Produs Caderea Parului
Cantitatea 50PCS=1Bottle

Recenzii

Scrie o recenzie

50PCS/pachet Ellips Păr Vitamina Complex Keratina Ulei Netede Matasoasa Masca de Par, Repara Parul Deteriorat Ser Marocan Ulei

50PCS/pachet Ellips Păr Vitamina Complex Keratina Ulei Netede Matasoasa Masca de Par, Repara Parul Deteriorat Ser Marocan Ulei

Produse similare: