400W Motor Speed Controller AC 220V Motor Speed Controller Indica Regulator Controler Înainte și Înapoi

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.02lei

-30%

32.91lei

Distribuiti

Informatii

400W AC 220V Motor Speed Controller Indica Regulator Controler Înainte și Înapoi

Descriere Produs:

Guvernatorul are 6 fire, firul negru este principala linie de motor, roșu și alb sunt capacitatea linii auxiliare, și două albastre sunt viteza feedback linii.Linia verde este firul de masă.

Utilizate pe scară largă în ambalaje, imprimare, produse alimentare, electronice, instrumente, echipamente medicale, industria îmbrăcăminte de linie de producție ca unitate de viteză dispozitiv.

Caietul de sarcini:

De lucru tensiune alimentare: AC220V 50/60Hz, tensiune gama de fluctuație de pozitiv și negativ 10% Ue;

Putere nominala: 400W

Mediul de utilizare: - 10 ~+50 ℃

Relativă umiditate: < 90%.

Gama de viteză: 90-1400r/min 50 hz, 90-1700r/min 60Hz

Forma dimensiune: 115 * 100 * 60mm/4.53*3.94*2.36", panou dimensiune: 100 * 60 mm/3.94*2.36",masina de adâncime: 87 * 80 * 52mm/3.43*3.15*2.05"

Metoda de utilizare:

1. Opriți sursa de alimentare, conectați în conformitate cu schema de conexiuni și de a confirma corect cablurile de conectare, nu modificați în mod arbitrar;

2. Fix operatorului și setați viteza la cel mai mic "0", astfel încât să se evite instantanee de curent mare și daune permanente la pornirea sursei de alimentare.

3. Apoi porniți alimentarea, reglați viteza butonul în poziția dorită, opriți alimentarea cu energie electrică atunci când nu este necesar;

4. Reglați reglaj fin cu potențiometru (setarea vitezei de ajustare) pe partea de produs în cazul în care conexiunea dintre guvernator și motorul nu reușește să îndeplinească cerințele de rotație distanta sau viteza.

5. În scopul de a schimba direcția de funcționare a motorului, doar jumper de CW CCW și pe conexiunea loc pe partea din spate a controlerului este înlocuit.

Alege COM și CW scurt conexiune, apoi motorul se rotește în sensul acelor de ceasornic.

Alege COM și CCW scurt conexiune, apoi motorul se rotește în sens invers acelor de ceasornic.

6. Acțiunea comutator controlează numai motorul să funcționeze sau să se oprească, și nu întrerupe alimentarea cu energie.Dacă nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, vă rugăm să opriți alimentarea cu energie.

(Atunci când schimbă direcția, motorul trebuie să fie complet oprit înainte de a putea fi schimbat.)

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

1 x Controler de Viteză cu Motor

1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2.Pentru USA/CA /RU de transport maritim este rapid.

3.Prioritare de transport,rapid de transport maritim în termen de 48 de ore.

4.Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

Etichete: controla viteza motorului, 220v înainte reverse motor, risun motor controller, 5000w 220v ac reglementare, viteza motorului controler 220v, 220v ac, motor de control al vitezei, viteza controler unitate, de mare viteză motor ac controler de viteză, ac motor regulator forword, tda1085c motor de control al vitezei.

Fisa tehnica

Tip Motor Motor AC
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Motor Speed Controller
2 220V motor speed controller
1 controler de viteză pentru motor ac
Certificare NICI unul
Putere nominală 400W

Recenzii

Scrie o recenzie

400W Motor Speed Controller AC 220V Motor Speed Controller Indica Regulator Controler Înainte și Înapoi

400W Motor Speed Controller AC 220V Motor Speed Controller Indica Regulator Controler Înainte și Înapoi

Produse similare: