Diesel Încălzitor de Aer 12V 8KW Combustibil de Încălzire Staționară, Încălzire Diesel Diesel Masina de Încălzire a Aerului de Parcare Unul de Evacuare a Aerului LCD Comutator

Produs nou

1 Produse

In stoc

750.53lei

-9%

833.92lei

Distribuiti

Informatii

12V 8KW Diesel de Încălzire a Aerului

Pentru UE și statele UNITE ale americii clienții : Avem depozit în UE și statele UNITE ale americii , puteți plasa un ordin direct, vom livra la ușa ta, nu există nici un tarif.

Pentru alte țări clienți : vă Rugăm să contactați-mă înainte de a plasa o comanda !, am trimis la casa ta, exprima de transport maritim , cum ar fi DHL,FEDEX ,TNT ,UPS-uri , vă Rugăm să contactați-mă înainte de a plasa o comanda, va voi oferi cel mai bun pret Descriere Produs Cu un design compact, încălzitorul de aer rezervor este pentru o instalare ușoară pentru interior sau chiar sub podea.Ca urmare a scăzut de combustibil și consumul de energie, este potrivit pentru perioade mai lungi de funcționare.Se încălzește rapid și te ajută să te încălzești rapid atunci când este frig afară.

Caracteristici & Detalii 【CORP din ALUMINIU】- camera De ardere, baza și căldură disipare scară sunt toate de nisip-sablare piese din aluminiu.Este format integral, oferind cu uniformă a căldurii, rapid de căldură. 【De ECONOMISIRE a ENERGIEI】- optimizat de conversie de frecvență ECU cu exactitate controlează injecția de frecvență al pompei de ulei și controlează cantitatea de admisie de aer cu viteza exactă de a prelungi durata de viață a de încălzire. 【ZGOMOT REDUS】- reduce în mod Eficient zgomotul prin suflanta de control al vitezei, silent fan, silențioasă a pompei de ulei și o tobă de eșapament.Silent fan doarme liniștit, și contorizare a pompei de ulei adoptă o îmbunătățire a scăzut frecvența pulsului. 【COMPLETĂ de ACCESORII】- Cu un kit de montare - inclusiv toate șuruburile de fixare, care înseamnă tot kit-ul de instalare și instrucțiunile sunt incluse.Făcându-l ușor pentru a instala și de a folosi.

Cu o tobă de eșapament. 【APLICAREA pe scară LARGĂ】- diesel-aer de încălzire pot fi aplicate pentru încălzire a cabinei de diferite diesel-mecanice vehicule cum ar fi masini, autobuze, Rulote, camioane, vehicule de inginerie, etc.

Caracteristici Cheie

Corp Din Aluminiu

Camera de ardere, baza și căldură disipare scară sunt toate de nisip-sablare piese din aluminiu.Întreaga mașină este integral construit, oferind cu uniformă a căldurii, rapid de căldură și anti-capacitatea de îmbătrânire.

Cameră Cu Un Pat Aer De Evacuare

Turbina conducta de aer are o uniformă, viteza vântului și a unui mare volum de aer.Acesta are o priză de mare pentru fluxul de aer, care îmbunătățește eficiența termică și volumul de aer este mai mare, iar alimentarea cu aer la distanta este destul de departe.

Zgomot Redus

Reduce în mod eficient zgomotul prin suflanta de control al vitezei, fan tăcut, tăcut pompa de ulei, și, de asemenea, cu toba de eșapament.Silent fan doarme liniștit, și contorizare a pompei de ulei adoptă un îmbunătățit de joasă frecvență puls cu vibrații reduse.

Economisirea De Energie A Pompei De Ulei

Optimizat de conversie de frecvență ECU cu exactitate controlează injecția de frecvență al pompei de ulei și controlează cantitatea de admisie de aer cu viteza exactă de a prelungi durata de viață a de încălzire.

Kit De Accesorii Complet

Cu un kit de montare - inclusiv toate șuruburile de fixare, care înseamnă tot kit-ul de instalare și instrucțiunile sunt incluse.Făcându-l ușor pentru a instala și de a folosi.

Aplicarea Pe Scară Largă

Acest diesel de încălzire a aerului pot fi aplicate pentru încălzire a cabinei de diferite diesel-mecanice vehicule cum ar fi masini, autobuze, Rulote, camioane, vehicule de inginerie, etc.

Caietul de Încălzire putere: 8KW Combustibil benzina: Diesel tensiune Nominală:12V Auto de aer condiționat tip: de Încălzire consumul de Combustibil(L/h): 0.18-0.48 Lucru temperatura de încălzire:-40℃~+50℃ temperatura de Lucru a pompei de ulei:-40℃~+40℃

Conținutul pachetului 1 x Incalzitor 1 x LCD Albastru Comutator 1 x Telecomanda 1 x Amortizor 1 x Kit de Accesorii

Procuct Imagini:

Etichete: ulei de încălzire diesel, 8kw diesel încălzire, masina de căldură, diesel incalzitor de apa 12 v, puterea de încălzire a apei, aer diesel încălzire, motorină de încălzire de aer de 12 v, încălzire, încălzitor de aer 8 kw, diesel încălzire.

Fisa tehnica

Certificare CE
Numărul De Model ZCJRQYTJ8KWDFKLYJV0
DIY Consumabile ELECTRICE
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Diesel Încălzitor de Aer 12V 8KW Combustibil de Încălzire Staționară, Încălzire Diesel Diesel Masina de Încălzire a Aerului de Parcare Unul de Evacuare a Aerului LCD Comutator

Diesel Încălzitor de Aer 12V 8KW Combustibil de Încălzire Staționară, Încălzire Diesel Diesel Masina de Încălzire a Aerului de Parcare Unul de Evacuare a Aerului LCD Comutator

Produse similare: