120pcs/lot 28 Culoare U Alege 2 Inch Mini Straturi de Sifon Tesatura Flori Cu Stras Perla DIY Arc a Face Provizii MH22

Produs nou

1 Produse

In stoc

112.27lei

-20%

140.34lei

Distribuiti

Informatii

Notă : au un pic diferă de fiecare bucată din cauza handmade, c olors pot varia ușor din cauza monito r, vă rugăm să ne contactați dacă există orice probleme, vă mulțumesc !y ou c o alege culorile, dacă nu, va vom trimite mix.Vă rugăm să alegeți culorile de aici și spune-ne de culori NUMĂRUL și CANTITATEA :

Plata

1.de obicei ne accepte plata prin

2.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de a face o plată

3.Banii tăi sunt în siguranță în contul www.primaria-urzicuta.ro,vă rugăm să faceți o confirmare pe www.primaria-urzicuta.ro și elibera banii după bunuri este primit.

Transport

1.Ne-transport toate elementele noastre la nivel mondial în termen de 48 de ore de către EMS/DHL/ sau China post/Hongkong Post

Transport modalitate de Livrare Ori Hongkong post/china post 15-25 zile lucratoare EMS 5-9 zile lucratoare DHL 3-4 zile lucratoare 2.Uneori poate dura până la 30 de zile lucrătoare dute stricte de Control personalizat.

Return 1.Pentru orice motiv,nu sunteți mulțumit cu obiectele,nu ne accepte retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce primiți articol și veți întreprinde costurile de returnare,vom procesa cerere de rambursare în termen de 2-5 zile după ce vom primi returnat. 2.Dacă elementul este defect,vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil,atunci o rambursare va fi emisă cu originalul metodă de plată.

Feedback-ul 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 Stele pentru Articol așa cum este descris și de Comunicare și viteza de transport maritim . 2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,va vom oferi o mai bună serive.

Contactati-ne

1.Ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj pe www.primaria-urzicuta.ro sau e-mail-ne.

2.Putem răspunde e-Mail în termen de 24 de Ore.

Etichete: sifon floare, prosop curat, tesatura de sifon floare, perla material coroana, părul clip face provizii, Tesatura De Sifon, arcul și săgeata, dantelă perla flori cu bandă de susținere, tesatura de sifon floare de imprimare, diy arc a face provizii.

Fisa tehnica

Material Poliester
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Tip Benzi
Numele Departamentului Copii
culoare 28 culoare alternativă
Nume De Brand SIYUAN
Dimensiune 5 cm(2 inch)
Stil Moda
Numărul De Model MH22
Greutate 2g/buc
Model Tip Solid
Gen Fete

Recenzii

Scrie o recenzie

120pcs/lot 28 Culoare U Alege 2 Inch Mini Straturi de Sifon Tesatura Flori Cu Stras Perla DIY Arc a Face Provizii MH22

120pcs/lot 28 Culoare U Alege 2 Inch Mini Straturi de Sifon Tesatura Flori Cu Stras Perla DIY Arc a Face Provizii MH22

Produse similare: