Sexy Jacquard Oțel Dezosată Overbust Corset Spirală din Oțel Tras Curele Vesta și G-string Uza Plus Dimensiune S-6XL

Produs nou

1 Produse

In stoc

69.11lei

Distribuiti

Informatii

Sexy Jacquard Oțel Dezosată Overbust Corset Dantela cu Bretele și G-string Uza Plus Dimensiune S-6XL Material: Bumbac, Poliester, Lycra.De înaltă elastic din latex.Poate fi folosit pentru yoga, burta postpartum abdomen corset etc. Stimulează activitatea termică și ridică ușor underbust,control burtica doar de a pune pe.ia centimetri de pe talie și creează o figură clepsidră și promovează o rapidă recuperare postpartum.Talie îmblânzirea corset, pentru a realiza o dramatică figura bine proporționat!adaptate la cele mai înalte standarde, acest rafinat underbust talie îmblânzirea corset a fost proiectat cu confort și funcția în minte.funcționează de minune peste o bluza; combinația de plat și spirală din oțel oase și contrastul panouri ajutându-vă pentru a obține că perfectă, clepsidra se uite fără a se simți prea limitat.ochiuri de contrast și talie bandă asigură poziționarea corectă.

Atenție, Vă Rugăm:

Vă rugăm să citiți dimensiunea diagramă cu atenție care poate fi diferit de alte haine și locale dimensiunea diagramă.Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune ai nevoie, vă rugăm să ne contactați.

Te rog doar spălare de mână, să corset folosind mai mult mai mult.

Șirul de pe spate este reglabil, vă rugăm să încercați să-l adapteze pentru a fi mult mai potrivit pentru corpul tau.

Vă rugăm să asigurați-vă că pentru informații din nou înainte de a plasa comenzi.

Diferențele De Culoare

Toate produsele expuse sunt 100% reale, și vom lua fotografii de către noi înșine.Dar există, de asemenea, unele de culoare umbrire din cauza luminii.

Se Întoarce Și De Restituire

Bine ați venit să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom rezolva imediat, în conformitate cu gândurile tale.

Transport

Ne bucurăm că să ne contactați dacă aveți orice întrebări cu privire la transportul maritim.Vom rezolva pentru tine și contactați de Logistică Terțe Părți.Deci, vă rugăm să ne știu gândurile și întrebările dumneavoastră.

Locuri diferite au moduri diferite de logistică, precum și logistica de timp sunt diferite, vă rugăm să faceți clic pe Expediere si de Plata, si alege regiuni și apoi, vedere logistic informații.

Dacă nu primiți elementul după 30 de zile, vă rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.

Ne exprimam speranta ca va vom oferi servicii excelente. ^_^

Alte Politici

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să resping dvs. de e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.Vom rezolva la o dată pentru tine.

Despre noi

Oferim garanție de satisfacție de 100%.Noi, prin preocupările și frustrare s-ar putea avea, și vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Suntem fabrica de furnizor.Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesant în a cumpăra o cantitate mare de anumite elemente, va vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

Feedback-ul

Suntem o conștiință vânzător.Vrem să stabilească o bună relație de tranzacționare.

Vă rugăm să lăsați-ne un feed-back pozitiv si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru.

Va fi apreciat foarte mult.Dacă nu destul de mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.

Vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile chiar înainte de orice feedback negativ sau neutru feedback-ul la stânga.Și cei care lăsați feedback-ul rău fără comunicare nu sunt binevenite, la toate, pentru că am întotdeauna încredere!

Etichete: top y2k, spargatorul de nuci instrument, 6xl femei, fusta din piele corset, satin cu cordon-corset, corset queen, corset victoriano, oamenii corsete, corset underbust, corset femei.

Fisa tehnica

Obscene Imagine No
Compoziția Materialului Poliester
Material Poliester
Decor NICI unul
Stil Sexy
Nume De Brand ERQI
Tip De Element Bustiere & Corsete
Model Tip Solid
Numărul De Model 829&830
Sugestiv Sexual No
Gen FEMEI

Recenzii

Scrie o recenzie

Sexy Jacquard Oțel Dezosată Overbust Corset Spirală din Oțel Tras Curele Vesta și G-string Uza Plus Dimensiune S-6XL

Sexy Jacquard Oțel Dezosată Overbust Corset Spirală din Oțel Tras Curele Vesta și G-string Uza Plus Dimensiune S-6XL

Produse similare: