Creative Nordic Pictura Graffiti bulldog francez Creative Rasina de Artizanat Decor Acasă Meserii Cadou de Birou Rasina de Artizanat

Produs nou

1 Produse

In stoc

141.73lei

-14%

166.74lei

Distribuiti

Informatii

Notă: modelul de produsul în sine este în mod artificial lipit, deci, nu poate fi fixat într-o poziție.Multumesc

Caracteristici:

dimensiune produs:L 31.5 cm *13.5 cm *28cm

S 25 cm * 10 cm * 15 cm

100% de brand nou și de înaltă calitate

Tip De Element:Ornament

Material: Rasina

Pachet:Un ornament

Lista de ambalare

Un ornament

WelcomeDropshiper

Salut Dragă,

Bine ati venit la magazinul nostru, va putem oferi dropshipping și en-gros,dacă aveți orice cerere,

va rugam sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun preț și servicii!

SERVICII

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.?

(1) Despre dimensiunea: toate produsele din magazinul nostru sunt măsurate de mână.Vor exista unele erori în mod inevitabil.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a controla eroarea within1--3CMPlease înțelege.

(2)) Despre chroma: Toate produsele companiei imagini și detalii sunt luate în real, dar din cauza la lumina probleme sau diferite monitoare de calculator, pot exista unele chroma, pur fenomen normal.Meserii va fi din cauza loturilor de producție diferite, au o ușoară diferență de culoare, comenzile sunt la fel, sper prieteni înțeles, vă mulțumesc pentru colaborare!

(3) Despre defecte: cele mai multe dintre noastre de artizanat sunt lucrate manual, care nu poate fi la fel de impecabil ca produse mecanice.Prin urmare, nu este exclus ca unele produse vor trebui bine trachoma și defecte.Acest lucru este, de asemenea, caracteristicile de artizanat.Acordă mai multă atenție la sensul de design și măiestria fiecărui articol.Înainte de livrare, avem o calitate specială personalul de inspecție pentru a inspecta și de a distribui bunuri pentru a se asigura că produsele sunt perfecte.Dacă aveți nelămuriri în legătură cu acest lucru, sau nu pot tolera un mic defect, vă rugăm să plasați comanda cu atenție!Suntem mai dispuși să împărtășească bucuria de a deține ei cu tine care știu cum să aprecieze Retro meserii și au calitate!

Etichete: desene animate sculptura, graffiti vopsea, rochie franceză, bulldog francez, bulldog, cainele bulldog francez de origine, british bulldog, câine, bulldog francez model de rășină, decor nordic, întotdeauna mă săruți de noapte bună de decor.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand JIAMEN
Material Rășină

Recenzii

Scrie o recenzie

Creative Nordic Pictura Graffiti bulldog francez Creative Rasina de Artizanat Decor Acasă Meserii Cadou de Birou Rasina de Artizanat

Creative Nordic Pictura Graffiti bulldog francez Creative Rasina de Artizanat Decor Acasă Meserii Cadou de Birou Rasina de Artizanat

Produse similare: