6M Cablu COB 12V Albastru Verde Alb 20W LED Lingura de Pește Pescuit Nada Pescuit la Musca Momeala Lumini

Produs nou

1 Produse

In stoc

126.15lei

-34%

194.04lei

Distribuiti

Informatii

Pentru că spațiul în interiorul lămpii este prea mic de 30W, după utilizare, acolo va fi ceva de genul ceață de apă în umbra lămpii.Aceasta este o fenomenul de condens.Acesta va fi dispărea de la sine, în 1-2 zile, Acest lucru nu afectează utilizarea normală.

6M Cablu COB 12V Albastru Verde Alb 20W LED Lingura de Pește Pescuit Nada Pescuit la Musca Momeala Lumini

20W COB

Element: B4B060-20W Putere: 20W LED Cantitate: 5x4W COB Led-uri Tensiune de alimentare: AC/DC 12-24V Culoare: Alb/Verde /Albastru Unghi Fascicul: 360 ° Rata de IP: IP68 Cablu: 6Meters Dimensiune: 41*195mm Greutate: 0.8 kg

30W:

Element: B4B060-30W Putere: 30W LED Cantitate: 70pcs Led-uri SMD Tensiune: DC 12-24V Culoare: Alb/Verde /Albastru Unghi Fascicul: 360°+120° Rata de IP: IP68 Cablu: 6Meters Dimensiune: 38*50mm Greutate: 0.6 kg

Aplicație 1.Transformarea mari nave de pescuit 2.Lumina acoperi net, pescuit pe mare 3.Cusca net, mic plasă de pescuit 4.Argint plasele pescarilor modificat net 5.Iazuri de pește,pescuit în lac.Cum de a Alege de Pescuit Culoare Atrage creveți, calmari și Pește la restaurantul tău preferat cu aceste super-luminos LED-uri lumini de pescuit.Aceste Subacvatice, lumini de Pescuit pot pătrunde până la 75m prin apă pentru a atrage vieții marine pe timp de noapte.Vă recomandăm următoarele culori pentru aceste aplicații: - culoare Alba pentru uz General - culoare Albastru pentru Creveți și Pește de culoare Verde - pentru calmar - culoarea Roșie este cel mai bun pentru atragerea de Saury.Sfaturi Cald: 1. Trebuie să țină lampa în apă de 3 minute după oprire.Astfel încât căldura disipată. 2. Cablul nu poate portante, Dacă lumina mai mult de 1,5 KG, vă rugăm să folosiți o frânghie pentru a ridica lampa 3. Prețul nu include exportul și importul personalizate sau fiscale.Trebuie să plătească pentru ele atunci când locală agent de livrare contacte.

La inceput: 1 Oră mai Târziu:

Despre noi

Oferim en-gros de toate elementele noastre de distribuitori din întreaga lume.Vă rugăm să ne contactați pentru detalii, elemente în vrac,reducere de pret, metoda de transport maritim.etc,și aș dori să putem face o afacere pe termen lung în viitor.Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune produse , cele mai bune servicii și cel mai bun preț.Contactați-ne Orice nevoi sau întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj ebay sau e-mail-ne, vom face noastre cele mai bune pentru tine,vă mulțumesc foarte mult!

Sper Să Vă Bucurați-Vă De Cumpărături!!

Etichete: 24g nada, jaguar spool, jerkbait nada, promelas pește, greu nada minnow, pește albastru, albastru nada, negru wobbler, tambur roata de tors, negru minnow.

Fisa tehnica

Corpul Material PVC
Certificare ce
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Iluminare eficienta 90%
Dimensiune 41*195mm
Culoare de pescuit lumina Verde Roșu Alb Albastru
Caracteristici Atragerea de pesti
Este De Becuri Incluse Da
Utilizare Industriale
Lungime Cablu 6M
Numărul De Model B4B060-20W
Fascicul De Unghiul 360°
Tip De Element Lumini Subacvatice
Sursa De Alimentare DC
Nivelul De Protecție ip68
Rata de rezistent la apa ip68
Tipul De Bază FESTON
Cerere iaz
Material AL+PVC
Putere LED Lingura de Pește Pescuit Nada Pescuit la Musca Momeala Lumini
temperatura de lucru ≤30℃
Tensiune DC12V
Nume De Brand LONGSHI
Garanție 1

Recenzii

Scrie o recenzie

6M Cablu COB 12V Albastru Verde Alb 20W LED Lingura de Pește Pescuit Nada Pescuit la Musca Momeala Lumini

6M Cablu COB 12V Albastru Verde Alb 20W LED Lingura de Pește Pescuit Nada Pescuit la Musca Momeala Lumini

Produse similare: