Dual Focus Telescop 16x52 de Mare Putere HD Optice de Vanatoare Telescop de lumină Scăzută-nivel de Viziune de Noapte 40DC18

Produs nou

1 Produse

In stoc

26.40lei

-35%

40.64lei

Distribuiti

Informatii

ELEMENT DESCRIERE

Caracteristică:

*1.Acest monocular oferă o 16x mărire și o 52mm diametru obiectiv.

*2.Complet acoperite optica, între timp, să garanteze superioare de transmitere a luminii și luminozitate, ajutându-vă să vedeți doar despre orice țintă, dacă sunteți în căutarea pentru păsări sau încercarea de a obține o mai bună vedere la scenă.

*3.Funcționarea singură mână.

*4.Puternic, ultra-compact și ultra-ușoare.

*5.Zi de viziune de noapte.Acesta vă va ajuta să vedeți lucrurile în lumină scăzută, nu ajuta să vezi lucrurile în întuneric. (Nu poate fi folosit pe timp de noapte!)

*6.Potrivit pentru bucurați-vă de natura frumoasă, vedere păsări, ceas felul, de uz general.

Caietul de sarcini:

Sistem de focalizare: Centru

Prism sistem: Acoperiș

Marire: 16x

Obiectivul diametru lentila: 52mm

Lentile ochi Diametru: 16mm

Pupila de ieșire: 5.2 mmField de vedere: 2KM

Dimensiune: Aproximativ 15.1cmx5.2cm/5.9"x2.0"(LxD)

Notă: nu uitați direct la soare printr-un telescop, în caz contrar aceasta va afecta ochii.

Lista de pachete:

1 x Monoculare

1 x Geantă de transport

1 x Neckstrap

1 x Carpa

1 x Manual de Utilizare

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

ELEMENT POZE

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: prismă de sticlă, viziunea, slingshot, prisma optica, optică la nivel de mașină, dc tank, telescop monocular, putere slingshot, bmw m power, telemetru golf.

Fisa tehnica

Telescop Instrumente
Dimensiune M
Tip De Buzunar, Multi Instrumente
instrument de călătorie Călătorie

Recenzii

Scrie o recenzie

Dual Focus Telescop 16x52 de Mare Putere HD Optice de Vanatoare Telescop de lumină Scăzută-nivel de Viziune de Noapte 40DC18

Dual Focus Telescop 16x52 de Mare Putere HD Optice de Vanatoare Telescop de lumină Scăzută-nivel de Viziune de Noapte 40DC18

Produse similare: