RUIMIO 10x Mărire Oglindă Rotundă Oglinda Pliabil de Buzunar Cosmetice, Oglindă Mărire Compact cu 3 ventuze Alb

Produs nou

1 Produse

In stoc

31.65lei

-27%

43.93lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Doriți să aveți machiaj delicat care arată natural și fără cusur?Doriți să păstrați un aspect bun pentru intalniri sau întâlnire importantă?Cred că asta 10x mărire oglindă vă va fi de mare ajutor pentru tine!Acest 10x mărire oglindă rotundă are un design elegant, cu pliabil funcție.Perfect 10x mărire a vă ajuta să vedeți chiar și cele mai mici detalii în timp ce faci bine make-up, mucoasa pleoapelor, tunderea genelor și eliminarea acnee, etc. Cele trei ventuze la spate asigură o forță de aspirare puternic pe o suprafață netedă, suprafață uscată și curată pentru utilizare la îndemână pentru tejghea baie sau dulap.Mare machiaj vanitatea oglindă atât pentru bărbați, cât și femei.

Caracteristică

- Culoare: Alb

- Material: ABS, sticla, PS

- Dimensiune: Aprox. 15 x 15 x 2 cm / 5.9 x 5.9 x 0.78 inch (L x W x H)

- NOTĂ: 10X lupă.Vă rugăm să folosiți la mică distanță de aproximativ 15 cm.Ochii tăi se vor simți inconfortabil atunci când este utilizat la o mare distanță.

- CONSOLIDATĂ DE STICLĂ.Sticla de oglinda este mult mai groase decât cele mai multe oglinzi în piață.Oglinda rama adoptă eco-friendy PS material cu o construcție robustă, care este rezistent la impact pentru a proteja oglinda de la rupere.

- 10X MĂRIRE OGLINDĂ.Oferă o vedere clară de păr și machiaj pentru a evita lipsesc fiecare detaliu pentru o perfectă machiaj natural.Perfect pentru aplicarea machiaj, tatuaj sprancene, punând în contacte, etc.

- PLIABIL ȘI DESIGN COMPACT.Oglinda este rabatabila si cu mini dimensiune, care va fi ușor pentru a se potrivi in geanta, portofel sau în geantă pentru portabilitate mare și practicabilitatea pentru călători și lucrătorii de birou.

- DE ASPIRARE PUTERNIC.Cu 3 ventuze pe spate, se atașează cu ușurință la orice plat, suprafață netedă și curată, cu o mare forță de aspirație și se mișcă liber pe suprafata, nu este ușor să cadă.

- APLICAREA PE SCARĂ LARGĂ.Aplicabile pentru oglinda, ceremic faianta, sticla, metal lăcuit, oțel inoxidabil și alte panouri la fel.

Măsuri de precauție

- Utilizați numai de aproape.Vă rugăm să folosiți o cârpă moale pentru a curăța obiectivul.Dacă nu există nici ulei sau murdar pe cadru, puteți utiliza o cantitate mică de pastă de dinți pentru a șterge ușor.

- Din motive de siguranță, vă rugăm să asigurați-vă că tubul de aspirare este pe deplin aplicat și apoi să meargă.

- Acest lucru nu este o jucărie, așa că vă rugăm să stai departe de copii și a pus în locul în care nu se pot atinge cu ușurință.

- Vă rog, nu puneți-l în condiții de temperatură înaltă, astfel încât să nu facă fraier deformate.

Lista de ambalare

1 x 10x Mărire Oglindă Rotundă Oglinda Pliabil de Buzunar Cosmetice, Oglindă Mărire Oglinda Compact cu 3 ventuze De 5.9 Inch (Alb)

1 x cutie de ambalaj de hârtie

Etichete: antic royal oglindă, Oglinda, oglinda de buzunar, oglinzi foto, masina miror, bella hadid, oglinda sta, aragaz comutator, mare oglindă de bărbierit, ps2 usb.

Fisa tehnica

Caracteristică Mărire
Numărul De Model Oglindă De Machiaj
Dimensiune 15 x 15 x 2 cm
Nume De Brand RUIMIO
lumina Nu Sunt Echipate
Material ABS, sticla, PS

Recenzii

Scrie o recenzie

RUIMIO 10x Mărire Oglindă Rotundă Oglinda Pliabil de Buzunar Cosmetice, Oglindă Mărire Compact cu 3 ventuze Alb

RUIMIO 10x Mărire Oglindă Rotundă Oglinda Pliabil de Buzunar Cosmetice, Oglindă Mărire Compact cu 3 ventuze Alb

Produse similare: