En-gros de 50 perechi/lot Argint 925 Ureche croșete de Sârmă Cercel Constatările Incuietoare Accesorii Pentru Bijuterii DIY Face MARE EH001

Produs nou

1 Produse

In stoc

283.04lei

-20%

353.83lei

Distribuiti

Informatii

50 perechi/lot Argint 925 Ureche croșete de Sârmă Cercel Constatările Incuietoare Accesorii Pentru Bijuterii DIY Face MARE EH001

Brand: JOYMARK Articol Nr.: MARE-EH001 Stil: Argint 925 Ureche croșete de Sârmă Cercel Constatările Incuietoare Accesorii Pentru Bijuterii DIY Face Material: lemn Masiv 925 sterling silver, liber de plumb și nichel Culoare: Original Culoare Argintiu, Alb, Placat cu Rodiu,Aur Galben Placat,Placat cu Aur Rose Dimensiune: Aprox Lungime:17mm x Latime:8mm×Grosime:0,7 mm Greutate: Aprox 0,3 g/pereche Ambalare : Polybag+standard cutie de carton de export, 50 perechi/ lot

Toate fotografiile sunt practic de fotografie , fără nici PS prelucrare, asigura ceea ce vezi este ceea ce veți obține.

Am promisiunea de a vinde numai produse de calitate de top,nu va fi dor de ea!

Aceste Argint 925 Ureche croșete de Sârmă Cercel Constatările Incuietoare Accesorii Pentru Bijuterii DIY Face MARE EH001 sunt realizate de veritabil solid de argint 925.Acestea sunt utilizate pentru DIY Cercei Stud Bijuterii, cu frumoase natural touch.

Pentru vrac cantitatea de comanda sau comanda personalizata, va rugam sa ne contactati direct pentru a confirma prețul final.

Pls notă:terminat cercel de mai jos este doar pentru referință de design, nu sunt incluse în articol.

Pachetul Nostru:

Avantajul Nostru:

1.Toate produsele noastre sunt lipsite de plumb și nichel, mediu-frendly.

2.Produsele noastre sunt gata de stoc , putem livra coletul în 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este eliminat.

3.Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate și cel mai bun preț pentru că este de calitate.

4.Livrare rapida si sigura.

Metode De Plata:

1.Metode de plată disponibile pe www.primaria-urzicuta.ro includ: Carduri de Credit, Transfer Bancar, Western Union,etc.

2. Apreciem plata promptă.Vă rugăm să rețineți că plățile sunt necesare pentru a fi făcut în termen de 3 zile după plasarea comenzii.

3. Dacă doriți să combinați de transport maritim, vă rugăm să ne contactați înainte de a verifica afară.

4. După plata realizare, ne va livra elementul în termen de 1~3 zile lucrătoare.

Cum pentru a plasa o comanda, click aici:

Cum de a face plata, click aici:

Transport & Manipulare:

1. Putem livra doar la cumpărător s-a confirmat adresa de livrare oferite pe www.primaria-urzicuta.ro , vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de a face plata.

2. Diferite timpul de livrare depinde de diferite țară și căile de transport maritim:

3. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Cumpărătorii sunt responsabili pentru aceste acuzații.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Reveni & Politica De Schimb:

1. Toate elementele vor fi inspectate strict înainte de expediere.Vă sfătuim să inspecteze bunurile odată ce le primesc.Mai devreme vă raporta o problemă, cu atât mai repede și mai bine ne putem descurca.

2. În cazul în care ați primit un incorecte, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire odată ce ai primit produsul.

3. Vă rugăm să REȚINEȚI că la întoarcere are să fie în starea sa inițială ca a primit inclusiv ambalajul original.Nu putem accepta retururi pe produse second-hand sau speciale comandat marfa

4. Cumpărătorii sunt responsabili pentru revenirea costurile poștale în orice instanță.

5. Este foarte recomandat să se întoarcă elementul în livrare înregistrată ca acest lucru vă va oferi o dovadă de primire.

6. Toate declarațiile sunt procesate în termen de 3 zile lucrătoare de la primire.Vă rugăm să nu uitați să includeți www.primaria-urzicuta.ro ID-ul de utilizator, numărul de ordine, numărul de articol și un motiv pentru a reveni în corespondența ta; în caz contrar cererea de rambursare va fi amânată.

Despre Feedback-Ul:

1.Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Și scopul nostru este de 100% feedback pozitiv si armonia de la clienții noștri fideli.Deci,vom merge tot afară pentru a vă oferi mai multe unice produse de calitate de top și servicii mai bune.

2. Feedback-ul va fi plecat atunci când primim feedback de la tine.

3. Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva orice probleme înainte de a părăsi feedback-ul.

Contactați-Ne:

Puteți discuta cu noi direct online prin www.primaria-urzicuta.ro de chat on-line instrument sau trimite-ne mesaj.

Etichete: bijuterii de sârmă de argint, pur sârmă de argint, sârmă de metal, sârmă de argint, diy argint, argint sterling sârmă, Argint 925 fir, Argint 925 fir, șirag de mărgele de sârmă, cupru sârmă de argint.

Fisa tehnica

Tip De Element Constatările De Bijuterii
Lățime Produs 0.8cm
starea 100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate
Element De Lungime 1.7cm
Nume De Brand joymark
Design personalizat Da
Constatările De Bijuterii Tip Cleme Și Cârlige
Caracteristicile Produsului Argint 925 Ureche Croșete De Sârmă Cercel Concluziile
Numărul De Model MARE-EH001
culoare Original Argintiu, Alb, Placat Cu Rodiu,Placate Cu Aur Galben,Rose De Aur
Utilizare Argint Ureche croșete de Sârmă Cercel rezultate Pentru DIY Cercei Stud
Articol Greutate 0.3g
Stil Argint Ureche Croșete De Sârmă Cercel Concluziile
Dimensiune Approx Length
Material Solid 925 sterling silver, liber de plumb și nichel
Metale De Tip ARGINT

Recenzii

Scrie o recenzie

En-gros de 50 perechi/lot Argint 925 Ureche croșete de Sârmă Cercel Constatările Incuietoare Accesorii Pentru Bijuterii DIY Face MARE EH001

En-gros de 50 perechi/lot Argint 925 Ureche croșete de Sârmă Cercel Constatările Incuietoare Accesorii Pentru Bijuterii DIY Face MARE EH001

Produse similare: