DataFrog Wireless Bluetooth Joystick-ul Pentru Android Telefon/Tabletă/PS3/PC/TV Box Suport Gamepad Oficial App Controler de Joc

Produs nou

1 Produse

In stoc

56.02lei

-49%

111.99lei

Distribuiti

Informatii

Video HDMI Consola de jocuri Pentru PS1 Cu 3000/10000 Jocuri

Deschide Linux source code sistem, cu 32GB / 64GB card, built-in 3000 + / 10000 + jocuri.Rus jucătorii pot alege, de asemenea 2000+ pur rusesc joc meciurile.Acceptă jucători pentru a căuta jocuri, acceptă jucători pentru a personaliza jocuri preferate și puteți juca și de a descărca jocuri de la sine.Te las să fii intim cu familia, prietenii și copiii și să simtă farmecul jocului!

WiFi Consolă de jocuri Video de Sprijin PS/PSP Jocuri și 4 Jucători

Date Broasca cele mai recente WiFi controler de joc video HDMI ieșire design,Suport pentru 4 Jucători,built-in 2900 +100 de jocuri 3D, și sprijină în rețea pentru a descărca jocuri (cu condiția versiunea WiFi + Non-versiunea WiFi (introduse direct în rețeaua de cablu)), Suport pentru PS1/PSP și așa mai departe.Puteți salva progresul joc în orice moment.Până la patru persoane pot juca împreună în același timp.meriți să ai!

Joystick Bluetooth Pentru Telefon Android/PS3/PC/TV Box

Toate aplicațiile oficiale sunt acceptate atâta timp cât mapate locație este setat.

Mai Multe Metode De Conectare

Acest Bluetooth mâner de control este compatibil cu multi-platforma jocuri.Universal conectivitate Bluetooth înseamnă că puteți juca jocuri de pe Android Bluetooth telefoane și tablete!Acesta poate fi folosit pentru telefoane inteligente Android/TV cutii/PS3/laptop-uri/PC-ul.Notă: Deși acest gamepad Bluetooth este conectat, acesta poate fi compatibil cu PC și TV Box&PS3 dispozitive, dar ai nevoie pentru a se potrivi receptor special atunci când doriți să vă conectați la controler de a juca jocuri prin intermediul acestor dispozitive.

Controler De Joc Bluetooth

Ușor de a opera direct cu conexiune Bluetooth poate fi utilizată.descărcați susținere jocuri.telefon mobil conectat direct, fără RĂDĂCINĂ.fără a fi nevoie pentru a instala drivere.

Cum să se conecteze cu receptor:

1.Conectați 2.4 G wireless receptor în interfața de USB de la PC dispozitiv/smart TV/TV box. 2.când în modul OPRIT,apăsarea L1 cheie+cheie ACASĂ împreună,operatorul intră fără fir în modul de împerechere.În acest moment,LED-ul 1 si CONDUS 2 indicatoare va clipi rapid. 3.Atunci când este conectat LED-ul 1 si CONDUS 2 indicatori va rămâne PE. 4.Puteți juca jocuri de descărcare de pe dispozitiv pe PC/smart TV/TV box/PS3.

De înaltă precizie de 360° rocker

Cu bucurie vă bucurați de jocuri masive în piață.și sprijin android platforma jocuri.acesta susține, de asemenea, jocuri clasice.Diferite simulatoare și jocuri care să sprijine ocupe funcții sunt compatibile.Masa de joc pentru tine de a alege.

Consum Redus De Energie

Inteligent de economisire a energiei modul adormire conceput pentru a efectiv anhance eficiența bateriei.furnizarea de mai mult de joc.

Mare Guality Design

Gamepad-ul este conceput cu 3D rocker, 360° de mare precizie .Confortabil cruce, cheie de design pentru mai flexibilă și precisă direcție!Mâner Ergonomic, anti-alunecare textura, mat simt, pe termen lung prindere nu este obosit.Acest controller-stil de bucurie pad oferă controlul final pentru jocurile tale preferate.Poziționare, sensibilitatea și precizia sunt mari.

Conectarea Pe Dispozitivele Android:

Dispozitive Android poate fi conectat la conectat la controler prin intermediul conexiunii Bluetooth după cum urmează: 1.Când în modul OPRIT, apăsați și țineți apăsat butonul HOME de 2 secunde până când LED începe să clipească rapid.Gamepad-ul este decojit Modul. 2.Căutare pentru dispozitive pe Android setări Bluetooth. 3.Conectarea la T3. 4.LED-ul va rămâne PE după conectarea cu succes.

Funcția De Afișare Buton:

LED1=Android V3 modul LED2=iphpne V3 modul Led3 pentru=joc hol modul LED4=indicație de Încărcare

FAQ:

Q:Ce joc poate acest gamepad suport pentru telefoane mobile?

O:dragul Meu prieten, operatorul este cu siguranta de lucru.Vă rugăm să studieze utilizator menul în primul rând, care asigurați-vă că aveți downloan un instrument, cum ar fi Caracatita și Xpadder, care arată hartă periferice pentru touchscreen.Nu rădăcină sau activator necesar!

Q:de Ce nu Android controler de a juca XXX jocuri?

O:Dragă, vă rugăm să verificați în primul rând jocul sprijini modul controler,puteți google joc dacă încă nu știu nici eu.Dacă jocul fără controller mode,atunci operatorul nu este de lucru pentru acest joc.

Q:de Ce nu noul mâner activa?

O: noul mâner este în general scăzută în putere.Vă rugăm să folosiți cablul USB în interiorul casetei pentru a conecta 5V de încărcare mâner.

Ce este Inclus

1*Wireless Bluetooth Joystick 1*cablu USB 1*Gamepad Suport 1*Receptorul(Aceasta depinde de alegerea ta)

De bună calitate și un serviciu bun:

Dragi prieteni!Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita DataFrog Magazin!Din cauza întârzierile actuale la nivel mondial în curierat expres, Parcelele nu pot fi livrate în perioada de timp necesară.Curent timpul de livrare este de aproximativ 35-90 zile.În scopul de a nu întârzia livrarea de colete pentru o lungă perioadă de timp, vă recomandăm să alegeți "www.primaria-urzicuta.ro Standard Shipping".Cele mai multe țări se poate livra în 7-25 zile!Dacă depășiți limita de timp de transport platforma de angajament, se va returna de repede!!!

Etichete: bluetooth primit, joypad joystick-ul android, android gamecube gamepad, joystick-ul, de joystick, Control, joystick ps3, audio bluetooth transmițător pentru tv, controla pc-ul, telefon android.

Fisa tehnica

Nume De Brand DATE DE BROASCA
Dispozitiv compatibil 4 Suport App Oficial
Tip 3 joystick wireless
Stil Controler De Joc Fără Fir
Dispozitiv compatibil 1 Pentru telefon Inteligent Android
Tip bluetooth gamepad
Numărul De Model WCX200522T3
Origine NC(de Origine)
Dispozitiv compatibil 2 Pentru PS3/PC/Laptop
Sistemul de operare Windows Pentru Windows 8/7/10/XP
Tip 2 Bluetooth controler de joc fără fir
Tip De Interfață Bluetooth
Compatibil Marca/Model NICI unul
Dispozitiv compatibil 3 Pentru Android TV box
Pachet No
Tip 1 Joystick-uri

Recenzii

Scrie o recenzie

DataFrog Wireless Bluetooth Joystick-ul Pentru Android Telefon/Tabletă/PS3/PC/TV Box Suport Gamepad Oficial App Controler de Joc

DataFrog Wireless Bluetooth Joystick-ul Pentru Android Telefon/Tabletă/PS3/PC/TV Box Suport Gamepad Oficial App Controler de Joc

Produse similare: