75mm 3 inch valentine folie holograma prințesei panglică

Produs nou

1 Produse

In stoc

199.12lei

-10%

223.73lei

Distribuiti

Informatii

Dacă ai nevoie de custom căldură panglică de bază sau alte panglică de culoare de bază, MOQ este 200Y(100Y pe culoare sau pe custom design căldură) .

Atenție: standardul Nostru de ambalare pentru panglică este 50yards pe rola pe design și nu vom accepta mix de design în 50yards.

Dacă dumneavoastră pentru cantitatea este de peste 20 de role, vă rugăm să contactați centrul nostru de customer service pentru a obține ridicata reducere de pret.Dacă orice imprimare personalizate cerere, vă rugăm să ne contactați, precum și pentru asistență.Ne va primi înapoi la tine în termen de 12 de ore.

Dacă culoarea de care aveți nevoie nu este în fotografia noastră listă, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe opțiuni de culoare.

Profesionale și de înaltă calitate, folie de imprimare panglică furnizor

1) Dimensiune: 75 mm

2) Material: 100% poliester

3) Produs caracteristică: imprimare de transfer de Căldură, pe de o parte

4) Culori: foto

5) Ambalare: 50yards/culoare/rola.

6) materiale de Ambalare: alb rola de hartie

Transport maritim-note:

1. Transport Gratuit al comenzilor mici va fi luat de China Post sau E-pack, 12-35 zile lucrătoare de la locația dumneavoastră.

2. Expres internațional/curier va dura aproximativ 3-7 zile lucratoare la destinație.Ar putea fi variat de domenii.

3. Daca comanda dvs. este mai mult de $150 în total, va oferim transport gratuit prin express/curier.

Plata:

Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să plătiți prin Paypal sau alte moduri.

Notă: produsul Nostru imaginile sunt luate de adevărat, dar poate avea unele diferențele de culoare în diferite afișează pe ecran.

Despre Flora Boutique magazin:

Toate noastre dragi clienți, vă mulțumim pentru oprirea de către magazinul nostru și de a face de cumpărare în magazinul nostru.Am prezentat noi modele variate de zi cu Zi tema la tema de Vacanta din timp în timp.Vă rugăm să adăugați magazinul nostru pentru a lista dvs. de colectare și adresa putina atentie la noile noastre modele.Probabil, veți găsi unele surprize aici.

Dacă design-ul nu este atractiv pentru tine, vă rugăm să nu fi supărat.Nu vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și împărtășiți-ne ideea ta.Amintiți-vă, opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru magazinul nostru.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un feedback-uri pozitive asupra magazinul nostru site-ul și să ne dea cinci stele înscrie ca o referință pentru alți potențiali clienți.Opinia ta este foarte important când se face prima achiziție.Mulțumesc, prietene.

Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu experiența dumneavoastră de cumpărături, încă mai poți lăsa comentarii aici.Cu toate acestea, acesta va fi mare dacă puteți contacta serviciul nostru pentru clienți la prima înainte de asta.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă mulțumesc pentru timpul acordat de a citi acest lucru.

\ FLORA FABRICA:

Etichete: floare de imprimare panglică, dublu fata de satin, jem, panglica grosgrain printese, negru holograma folie, negru panglică grosgrain, autocolant holograma, 75mm panglică, Bumbac 100 grosgrain panglică, japonia holograma folie.

Fisa tehnica

Stil dublu fata
Funcția 1 ribbon/imprimare panglici/căldură de presă panglică
Dimensiune 75mm
Nume De Brand FLRA
Numărul De Model Grosgrain Panglică
Material 100% Poliester
Lățime 3"
Calitate De Înaltă Calitate
Funcția 2 sport panglică/panglici/desene animate panglici
Technics TIPĂRITE
Funcția arcuri de par/DIY Ambalare/decor
Articol Imprimarea Panglică
Ambalare 50yards pe rola
Origine NC(de Origine)
Tesatura Tip Grosgrain
Tip De Produs Panglici
model Printesa
Print Folie

Recenzii

Scrie o recenzie

75mm 3 inch valentine folie holograma prințesei panglică

75mm 3 inch valentine folie holograma prințesei panglică

Produse similare: