Șifon Tricou Femei De Moda Noua Mozaic Maneca Lunga Temperament De Afaceri Șifon Bluze Office Doamnelor Liber Blaturi De Lucru

Produs nou

1 Produse

In stoc

70.33lei

-37%

111.66lei

Distribuiti

Informatii

Termenii de Serviciu

Produse

Garantam toate produsele arenbspof de înaltă calitate și de brand nou.Toate produse sunt 100% la fel ca fotografiile,ceea ce vezi este ceea ce veți obține.

nbsp

Transport :

Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

"Transport gratuit" articol va fi postat de către nbsp"China Post" registered air mail, elementele pot fi controlate și urmărite on-line.

De transport, în mod normal, durează 10 până la 30 de zile lucrătoare.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 3 săptămâni , în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea).nbsp Dacă se întâmplă, trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți, ne va ajuta să verificați și să rezolve orice problemă.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

nbsp

Conditii de vanzare:

Toate produsele noastre vin withnbsp 3 monthnbsp de garanție.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția.

Clienții sunt responsabili pentru taxele de transport pe orice elemente returnate.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.

nbsp

Despre noi:

Feedback-ul este important pentru noi, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.nbsp garantam să facă același lucru pentru tine.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

nbsp

Contactați-ne:

Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuros dacă puteți să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

Etichete: sr2ez, ucatheall, squier, destul de important, tft28, splspl, tumi, ursuz, theeservies, timeway.

Fisa tehnica

Guler Guler de Turn-down
Numărul De Model NAVIU20693542
Stil Birou Doamnă
culoare Albastru Deschis,Alb
Tesatura Tip Sifon
Gen FEMEI
Material Spandex
Varsta Varsta 18-35 Ani
Decor Buton
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Dimensiune S M L XL XXL XXXL 4XL 5XL
Nume De Brand NAVIU Elegant și Moda
Lungime maneca(cm) Plin
Sezon Primavara/Toamna
Model Tip Solid
Origine NC(de Origine)
Maneca Stil Regulat

Recenzii

Scrie o recenzie

Șifon Tricou Femei De Moda Noua Mozaic Maneca Lunga Temperament De Afaceri Șifon Bluze Office Doamnelor Liber Blaturi De Lucru

Șifon Tricou Femei De Moda Noua Mozaic Maneca Lunga Temperament De Afaceri Șifon Bluze Office Doamnelor Liber Blaturi De Lucru

Produse similare: