Aburirea Sistem de Răcire în aer liber Aburirea Răcire Udare Pulverizator Kit de Economisire a Apei Aburirea Echipamente Set pentru Gradina cu efect de Seră

Produs nou

1 Produse

In stoc

49.79lei

-35%

76.60lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Fantastic în aer liber, sistem de răcire oferă o apă naturală zona de racire,eliberarea din interior proaste condiții de aer și bucurați-vă de fantastic în aer liber, vedere în fierbinte de vară, aerul din jur temperaturi scăzute de până la 20 de grade.

Caracteristici:

[Economisire Energie] Aburirea sistemul de răcire utilizează în mod direct apa de la robinet pentru a pulveriza și să se răcească, fără consum de energie electrică.

[Economisire a apei] Compara cu manualul de udare la irigarea puteți salva 70% din apă.Compararea cu aer umidificare mașină funcționează mai rapid și mai eficient.

[Easy pentru a Instala] vă oferim toate accesoriile de care ai nevoie pentru un aer de răcire și de plante aburirea sistem, nevoie doar de 10 minute pentru a se Instalează ca ideea ta.

[Înaltă Calitate] Actualizate ceață sistem de duze sunt realizate de precizie, din alamă, Easy connect, etanșe și auto-etanșare T-joint.

[Pe scară largă Aplicabile] Aburirea sistemul de răcire se aplică pe scară largă pentru gradina, amenajare a teritoriului, cu efect de seră, umidificare, în aer liber, sistem de răcire, de prevenire a epidemiei, pulverizarea cu dezinfectant, deodorant de purificare a aerului, piscină aburirea ceață de răcire, ceață de țânțari sistem și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Lungime: 6m/19.68 ft;9m/29.52 ft;12m/39.37 ft;15m/49.21 ft (Opțional)

Modul: Standard US

Material: PE, Alama

Culoare: Negru

Presiunea apei necesare: 2-3 KG

De Curgere a apei: 5L/m

Wokring Modul: Pulverizator

Pachetul Dimensiune: 30*30*5 cm / 11.81*11.81*1.96 inch

Greutate pachet: 210g/0.46 lb(pentru 6m);317g/0.69 lb(pentru 9m);423g/0.93 kg(pentru 12m);530g/1.16 lb(pentru 15m)

Lista De Pachete:

1 * Aburirea Sistem De Răcire Set

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: în aer liber, mini cu efect de seră, kituri cu efect de seră utah, în aer liber, grădină kituri, octogonal kituri cu efect de seră, piscină în aer liber kituri, lemn kituri cu efect de seră, mare în aer liber cu efect de seră, diy kituri cu efect de seră, modern kituri cu efect de seră, costco kituri cu efect de seră canada.

Fisa tehnica

Pulverizator Tip Alte
Material Alte
Numărul De Model --

Recenzii

Scrie o recenzie

Aburirea Sistem de Răcire în aer liber Aburirea Răcire Udare Pulverizator Kit de Economisire a Apei Aburirea Echipamente Set pentru Gradina cu efect de Seră

Aburirea Sistem de Răcire în aer liber Aburirea Răcire Udare Pulverizator Kit de Economisire a Apei Aburirea Echipamente Set pentru Gradina cu efect de Seră

Produse similare: