Moda Femei Sexy Pantofi cu Tocuri Subtiri, Sandale cu Toc Superficial Gura Subliniat Toe Culori Amestecate de Brevete din Piele Slip-On

Produs nou

1 Produse

In stoc

98.61lei

Distribuiti

Informatii

detalii produs

informații dimensiune

Transport: Putem livra în întreaga lume, și toate produsele din magazinul nostru sunt de transport gratuit.

Am expediat din CHINA Posta par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 20 la 40 de zile.Deivery timp depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 50 de zile.

Dacă nu primiți elementul după 40 de zile, vă Rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe vamale sau TVA-ul perceput.

Dacă aveți nevoie pentru a alege EMS/DHL/UPS/FedEx/TNT, vă rugăm să ne contactați.Dar trebuie să încărcați suplimentar costurile de transport.De garanție și returnare:

Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o înlocuire sau o rambursare dat.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.Taxele de transport este plătită de către cumpărător.Culoare Nepotrivire: Diferențe de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea reflecton în monitorul iluminat, fundal, etc.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte importa la noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii :) Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca negtive feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: duster garda, vesta antiglonț, toc înalt, aripa mazda, toc de pantof, toc pentru femei, latex rosu, fusta lunga din piele, fusta mini din piele neagră, din piele de brevet.

Fisa tehnica

Tip De Închidere Slip-On
Tipul Pompei De bază
Stil Sexy
Material De Talpa Cauciuc
Inaltime Platforma 0-3cm
Sezon Vara
Nume De Brand OULYYYOGO
Tip De Element Pompe
Numărul De Model SP160403-5
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Forma De Deget A Subliniat Toe
Element De Moda Superficial
Toc De Tip Tocuri Subtiri
Materiale De Captuseala PU
Ocazie Casual
Înălțime Toc Super-Mare (8 cm-up)
Material De Sus PU
Branț Material Latex
Cu Platforme Da
Gen FEMEI

Recenzii

Scrie o recenzie

Moda Femei Sexy Pantofi cu Tocuri Subtiri, Sandale cu Toc Superficial Gura Subliniat Toe Culori Amestecate de Brevete din Piele Slip-On

Moda Femei Sexy Pantofi cu Tocuri Subtiri, Sandale cu Toc Superficial Gura Subliniat Toe Culori Amestecate de Brevete din Piele Slip-On

Produse similare: