2020 Copii Pantofi Fete Casual Plat Argint Roz Copii Pantofi Casual Copilul Fete Pantofi De Moda De Vara Baieti Formatori Adidași

Produs nou

1 Produse

In stoc

31.77lei

-24%

41.82lei

Distribuiti

Informatii

[xlmodel]-[custom]-[52927] qian Comenzi va fi de transport maritim în timp util în 48 de ore după ce plata dvs. a fost verificată(72 de ore în timpul promovare/sărbători) Dimensionarea Săraci - pantofi de amenajare pot deteriora picioarele.Asigurați-vă că nu este loc pentru deget de la picior pentru a misca un pic.Găsi dimensiunea perfecta cu dimensiunea graficul de mai jos. (De exemplu, dimensiunea 10, de obicei, sugerează pentru picioare aproximativ 16,5 cm, dacă ai picioare de aproximativ 15,5 cm, pentru mărimea 10, vă rog.)

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă

[xlmodel]-[custom]-[52928] wei

ANUNȚ IMPORTANT:

Vă rugăm să fie remarcat faptul că NE-a DIMENSIUNE pe pantof eticheta a fost în mod greșit tipărite, pentru unele modele, dimensiunea este incorectă.Vă rugăm să ignorați NOI Dimensiuni pe limba de pantofi eticheta.Trimitem pantofi potrivit Eur Dimensiune.

Noi nu suntem responsabili pentru orice litigiu despre NOI dimensiuni defference între pantofi și dimensiunea diagramă.Vă mulțumim pentru înțelegere.

LIVRARE:

1.Acestea sunt în general expediate în termen de 2 zi lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)

2.Toate taxele vamale, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

FEEDBACK-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un rezultat pozitiv(de 5 stele) feedback-ul.Vom apreciat asta.

2. Neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul nu va rezolva orice problema sau aduce nici un beneficiu nu?Deci, să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a face asta.Multumesc mult.

Etichete: DDAYXXUAN, espadrile ciorap adidași, copilul antrenor, copilul băiat pantofi, pulovere, d formatori, anime duș, pantof casual sport, roz femei pantofi, pantofi adidas pentru femei, im fata pantofi.

Fisa tehnica

Gen Unisex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Închidere Slip-On
Caracteristică Anti-Alunecoase
Intervalul De Vârstă 12T
Model Tip Solid
Branț Material Bumbac
Sezon Primăvara și Toamna
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Material De Talpa Cauciuc
Material De Sus PU

Recenzii

Scrie o recenzie

2020 Copii Pantofi Fete Casual Plat Argint Roz Copii Pantofi Casual Copilul Fete Pantofi De Moda De Vara Baieti Formatori Adidași

2020 Copii Pantofi Fete Casual Plat Argint Roz Copii Pantofi Casual Copilul Fete Pantofi De Moda De Vara Baieti Formatori Adidași

Produse similare: