JGA25-370 Motorasului, Cuplu Mare DC 6V 12V 24 V motoreductor Electric

Produs nou

1 Produse

In stoc

26.32lei

-28%

36.57lei

Distribuiti

Informatii

Înlocuitor mare pentru ruginite sau deteriorate DC motor de viteze de pe masina.Utilizat pentru tratamentul aparate automate de fereastră perdea, seif, robot, optică, echipamente, electronice mașină de joc, monede de rambursare dispozitive Conținutul Pachetului: 1 x JGA25-370 Motor

Livrare: 1. Puteți alege logistica ce ai nevoie, atunci când plasați o comandă. 2. Timp estimat de Livrare este numai pentru referință, dar nu promit.

Tarife: 1. Preturile nu includ taxele de import. 2. În cazul drepturilor de import achitate de către cumpărător. 3. Vânzător dispus să ajute pe vânzător cu vămuire, și să furnizeze documentele necesare, vă rugăm să contactați vânzătorul. 4. Există cerințe speciale pentru valoarea declarată, vă rugăm să informeze vânzătorul înainte de mărfuri expediate.

Feedback-ul: 1. Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea mediului de afaceri, 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Etichete: om cu motor 24v, 24 v camion, actuat liniar, motoreductor cu, electrocasnice general, Motoreductor, 12v motor, 12v motor de viteze, motor de curent continuu, bldc de frână.

Fisa tehnica

Comutatie Perie
Eficiența IE 1
Cuplu 10KG. CM
Origine NC(de Origine)
Proteja Caracteristică Drip-proof
Construcții Magnet Permanent
Certificare CCC
Tip Micro Motor
Putere De Ieșire 3W
Utilizare Electrocasnice
Numărul De Model JGY-370
Curent Continuu(A) 6V, 12V sau 24V

Recenzii

Scrie o recenzie

JGA25-370 Motorasului, Cuplu Mare DC 6V 12V 24 V motoreductor Electric

JGA25-370 Motorasului, Cuplu Mare DC 6V 12V 24 V motoreductor Electric

Produse similare: