Yishine 70x70cm Eșarfă de Mătase Femei Leopard de Imprimare de Animale Multifunctional Manual Pătrat Eșarfe Foulard Folie Bandană Mici Hijab

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.30lei

Distribuiti

Informatii

Mai multe Cupoane, va rugam click aici

Bună ziua, toată Lumea, bine ati venit la magazinul nostru ^0^

Suntem atât de fericiți sunteți interesat de produsele noastre și de a intra în magazinul nostru.Vă mulțumesc foarte mult.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați și chat cu noi, vă vom răspunde cât mai repede.

În plus, sper să pot înțelege, deoarece diferite monitor, actural de culoare va fi un pic diferit.

Vă mulțumesc pentru lectură

&

Bucurați-vă de Timp Acum

:)

--------------- ----------------

Tip: Moda Eșarfă

Material: 100% poliester de inalta calitate.Matasos, moale, neted și strălucitor

Dimensiuni: 70x70cm

Culoare: S ee imagini, și sper să pot înțelegere, actural de culoare va fi un pic diferit din cauza diferitelor monitor

Ocazie: pentru Femei de Moda Accesoriu pentru Femei de zi cu Zi de meci.Este perfect pentru potrivire orice rochie și potrivite pentru viața de zi cu zi, de petrecere, de nunta, de călătorie, ceremonii și orice evenimente importante.

Și als o să le înveliți în jurul gâtului, capului, talie, păr sau în jurul valorii de mânerul de preferat geanta si poseta, sau fi o eșarfă de cap pe plajă.

--------------- ---------------- --------------- ---------------- 1/ vom alege potrivit mod de transport pentru fiecare client 2/ Daca vrei alege mod de transport maritim, doar sa ne contactati, putem verifica-l pentru tine. 3/ Despre ambalare, vom folosi pungi, cutii și așa mai departe pentru a împacheta produsele noastre. --------------- ---------------- După cum știți, feedback-ul este foarte important pentru magazinul nostru crește.Dacă vă place produsele noastre, sper că puteți lua un minut să ne dea un 5 star pozitiva feedback-ul; Dar, de asemenea, dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu vă faceți griji, doar să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru tine de a rezolva toate problemele.Vă mulțumim pentru dvs. de lectură din nou.Dacă vă place magazinul nostru, de asemenea, puteți adăuga elementul la lista de dorinte și se adaugă magazinul nostru să urmeze, Atunci vei primi noile mesaje de produsele noastre paravan de sudura.

Etichete: doamna eșarfă, Brand Eșarfă, bandană bărbați, fata rece scut, esarfa din bumbac, croșetat pălării, balaclava tubulare, scarv, eșarfă de iarnă, eșarfă de mătase pentru femei.

Fisa tehnica

Eșarfe De Tip Eșarfă
Ocazie Petrecere, Haine de Decor, ca cadou pentru festival, cadou de Crăciun
Numele Femei De Lux Elegant Pătrat De Mătase Simt Din Satin Eșarfă
Caracteristici Multifuncțional
Nume De Brand yishine
Numele Departamentului Adult
Eșarfe Lungime 60cm-80cm
Dimensiune 70x70cm (27.55''x27.55'')
Funcția Decor
culoare Vezi imagini
pentru oameni Femei/Femeie sex feminin doamnelor fata unisex
Stil Moda
Tip De Element Eșarfe
Descrieri Eșarfă, Pătrate Cap Eșarfă, Sac Decorativ Eșarfe
Numărul De Model FJ-0426
Model Tip Print
Material Poliester
Gen FEMEI
Sezon Primavara vara toamna iarna

Recenzii

Scrie o recenzie

Yishine 70x70cm Eșarfă de Mătase Femei Leopard de Imprimare de Animale Multifunctional Manual Pătrat Eșarfe Foulard Folie Bandană Mici Hijab

Yishine 70x70cm Eșarfă de Mătase Femei Leopard de Imprimare de Animale Multifunctional Manual Pătrat Eșarfe Foulard Folie Bandană Mici Hijab

Produse similare: