FTEENPLY Acnee Cos Patch-Masca de Fata Tratament Acnee Autocolant Invizibil Îndepărtarea Acnee Spot Impermeabil Respirabil Foaie Masca

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.45lei

-60%

31.16lei

Distribuiti

Informatii

FTEENPLY 22buc/foaie de Acnee Cos Master Patch-uri de Piele Nodul Hidrocoloid Acnee Patch-uri de Bambus Clar Acnee Autocolante Pentru Zi Și Noapte

▶ Ingrediente: Carboximetil Celuloză Poliizopren, Poliizobutilenă, Bambusa Vulgaris Extract ▶ Tip: Zi De Utilizare, Utilizarea De Noapte (Opțional) ▶ Cantitate: 22 Patch-Uri/Sac ▶ Pachet Dimensiune: 130 * 90 * 20mm / 5.12 * 3.54 * 0.79 în ▶ Pachet Greutate: 5g / 0.18 grame Caracteristici▶: 1. Blândețea în natură, fără iritații. 2. Impermeabil, respirabil si anti-bacteriene. 3. Poate absorbi exudatul de la site-ul acnee. 4. Diminueaza inflamatia, reglează secreția de grăsime, amelioreaza pielea si accelereaza vindecarea ranilor. 5. Ajută la reducerea acnee pentru a face pielea netedă și umedă.

★ FTEENPLY ACNEE COS PATCH

▶ Invizibil Îndepărtarea Acnee

★ INFORMAȚII DESPRE PRODUS

● Nume produs: FTEENPLY ACNEE COS PATCH ● Caietul De Sarcini: 22 Patch-Uri ● Efecte: Acnee Vindecarea & Cusur Tratament La Fața Locului ● Ingrediente: Carboximetil Celuloză Poliizopren, Poliizobutilenă, Bambusa Vulgaris Extract.Tipuri de piele: Potrivit pentru diferite tipuri de piele Termen de valabilitate: 3 ani ● Atenție: 1. Acest produs este doar pentru uz extern.Nu se recomanda de a utiliza cu alte unguent. 2. Dacă nici un disconfort, vă rugăm să încetați imediat utilizarea și să caute asistență de un dermatolog. 3. Toate acnee sunt patch-uri de unică folosință.Nu reutilizați sau utilizarea secundară. 4. Păstrați neutilizate patch-uri în pungă de plastic sigilată.A le stoca în un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui și maritemperaturi (vă Rugăm să păstrați la îndemâna copiilor).

★ Două efecte în timpul zilei și pe timp de noapte

☾ Utilizarea de noapte ☀ utilizarea de zi cu Zi

★ Aveți următoarele probleme?

1. Pustule tip de acnee 2. Roseata si umflarea

★ EFICACITATEA PRODUSULUI

1. Aderență (Aderență Ridicată) Rezistent la apa si sudoare dovada, nu mai este frică de înot. 2. Invizibilitate (Ceata Partea Mată) Aproape de piele lumina sens, machiaj fără urmă. 3. Izolarea (lsolation De Poluare) Bloc și izola de praf, culoare machiaj de poluare. 4. Subțire și ușor (în Interiorul Gros în Afara Subțire de 0,1 mm) Subțire și ușor se potrivesc, respirabil 0 povara.

★ Utilizați Efect

Fizice de absorbție ✔ Se poate absorbi acnee secretii eficient, ajuta la vindecarea și netedă acnee pielii.

★ Absorbi exudatul de la site-ul acnee

Respirabil, rezistent la apă și de & Ani-bacteil ✔

★ Ingrediente naturale pentru eliminarea acnes

Bambusa Vulgaris Extract: Se poate diminua inflamatia, adjustgrease secreție, calma pielea și de a accelera vindecarea ranilor. ☾ Utilizarea de noapte: Absorbția este îmbunătățită pentru a accelera reparatie acnes pentru sunet de dormit. ☀ Utilizarea de zi cu zi: Integrarea cu pielea în mod natural, și make-up nu este afectată.

★ Utilizați Metoda

Pas 1: se Spală și se usucă pimplearea în primul rând. (Pentru un efect mai bun, ia-instrumente pentru a înțepa acnee primul.) Pasul 2: Scoate filmul și scoate patch-uri.Pasul 3: se Aplica pe cos zonă, apăsați ușor pentru 3-5 secunde pentru o mai bună aderență. (Nu se repetă să se rupă de patch-uri.) Pasul 4: Eliminați și înlocuiți după ce acesta devine opac.Purta peste noapte sau cel puțin 5 ore.

★ Afișare produs

Etichete: cur mare, perie fata, coreeană cos patch, gel de antrenor, înlocuirea gel tampoane pentru abs stimulator, coș crema, anto acnee patch, pânză pentru patch-uri, crăciun fier autocolant, diy acnee patch.

Fisa tehnica

Numele produsului FTEENPLY Acnee Cos Patch
GZZZ YGZWBZ
Utilizarea Toată Fața
Ingredient Poliizopren, Poliizobutilenă,Bambusa Vulgaris Extract, etc
Certificare GZZZ
Tip De Element Invizibil Îndepărtarea Acnee Autocolant, Instant Acnee Tratament
Funcția Acnee Vindecarea, Blemishing Tratament La Fața Locului
Origine NC(de Origine)
Potrivit pentru Potrivit Pentru Toate Tipurile De Piele, Acnee Îndepărtare
Nume De Brand Fteenply
Gen De sex feminin
Formularea Gel
Control De Calitate Calificat, Aderenta Mare
Data De Expirare De Trei Ani, Tratament Acnee Autocolant
Țara/Regiunea de Fabricație China
Tip Înfășurat Masca
Numărul De Model FT-HF012
Caracteristică Respirabil, rezistent la apa, Ani-bacteil
NET WT 5g
Conținut Net De 22 autocolante (g / ml)

Recenzii

Scrie o recenzie

FTEENPLY Acnee Cos Patch-Masca de Fata Tratament Acnee Autocolant Invizibil Îndepărtarea Acnee Spot Impermeabil Respirabil Foaie Masca

FTEENPLY Acnee Cos Patch-Masca de Fata Tratament Acnee Autocolant Invizibil Îndepărtarea Acnee Spot Impermeabil Respirabil Foaie Masca

Produse similare: