NOI Sportiv de Talie Mare Epocă Bikini Femei Pad Push up Costume de baie Culturilor de costume de Baie Femei 2020 Imprimare Biquini Beachwear amatorilor de Scăldat XL

Produs nou

1 Produse

In stoc

44.30lei

-9%

49.22lei

Distribuiti

Informatii

NOI Sportiv de Talie Mare Epocă Bikini Femei Pad Push up Costume de baie Culturilor de costume de Baie Femei 2020 Imprimare Biquini Beachwear amatorilor de Scăldat XL 1 - vă Rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de bust, talie și șold perimetrul, pentru a primi o mărime sus dacă ai între dimensiuni. 2 - Daca nu sunteti siguri ce dimensiune sa aleg, consultați-vă cu noi sau de a părăsi dimensiunea corpului de măsurare, atunci când plasarea comenzii, va vom ajuta să alegeți mărimea potrivită. 3 - Acest dimensiunea diagramă este în mod special pentru acest produs, vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă pentru fiecare element pe care le cumpărați din magazinul nostru.Dimensiuni: cm (1 cm=0.39 inch)

Sportiv de Talie Mare Vintage Set de Bikini Top de Cultură de Talie Mare Captusite Cupe Sârmă Gratuit Confortabil pentru utilizarea de zi cu zi Perfectă pentru OOTD Perfectă pentru Plajă Perfectă pentru Plajă și Înot Perfect pentru Relaxare

Poze reale

Costume de baie Instrucțiuni de Spălare A prelungi durata de viață de costume de baie,vă rugăm să urmați instrucțiunile de spălare și îngrijire. 1.Clătiți cu apă proaspătă înainte de înot. 2.A se evita contactul cu orice bronzat, produse. 3.Clătiți cu apă curată imediat după înot.Nu se usuce curat,se spală la mașină,sau de fier costume de baie. 4.Nu păstrați umed costume de baie în pungi de plastic sau cu alte articole de îmbrăcăminte. 5.Nu folosiți clor,detergenți,săpun sau șampon atunci când spălarea costume de baie.Pur și simplu clătiți bine cu apă curată după fiecare utilizare. 6.Aer uscat și pentru a evita contactul cu lumina directa a soarelui.

Timp de preparare: avem nevoie de 48-72 de ore de lucru pentru a pregăti și de a trimite comanda, odată ce sistemul confirmă plata.

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

MELPHIEER SUNT SPECIALIZATE ÎN DESIGN ELEGANT ȘI DE ÎNALTĂ CALITATE, COSTUME DE BAIE, HAINE.SPERĂM CĂ, ATUNCI CÂND FETELE PURTA MELPHIEER COSTUM DE BAIE, EA PARE SĂ AIBĂ O PERECHE DE ARIPI, SĂ ZBOARE MAI MARE ȘI MERGE MAI DEPARTE.VĂ MULȚUMIM PENTRU TOATĂ LUMEA.

Etichete: sport costume de baie femei 3, monstru de costume de baie femei, hippo, strang de costume de baie femei, warhawk, kdeam, 5k0827505a, nativ de costume de baie femei, dinoco, sport costume de baie femei rochie.

Fisa tehnica

Decor costum de baie pentru femei
culoare Frunză verde, rosu, carouri
Potrivit Costum de baie femei fete doamne
Material Spandex
Loc Vară, Plajă, Vacanță, Vacanță, Plajă
Gen FEMEI
Articol Maillot de bain femme 2020
Numărul De Model BU 2114
Dimensiune S M L XL
Suport Tip Sârmă Gratuit
Talie Talie Mare
Aspectul Sportiv De Talie Mare Epocă Bikini
Stil Doamnelor de costume de baie & beachwear
Model Tip Print
locul de origine Made in China, Guangzhou
An Costume de baie femei 2020
Nume De Brand Melphieer
Cu Pad Da
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Tip De Element Set De Bikini

Recenzii

Scrie o recenzie

NOI Sportiv de Talie Mare Epocă Bikini Femei Pad Push up Costume de baie Culturilor de costume de Baie Femei 2020 Imprimare Biquini Beachwear amatorilor de Scăldat XL

NOI Sportiv de Talie Mare Epocă Bikini Femei Pad Push up Costume de baie Culturilor de costume de Baie Femei 2020 Imprimare Biquini Beachwear amatorilor de Scăldat XL

Produse similare: