Electric 10W UV Pantofi Uscător de Ultraviolete Pantofi Sterilizator Deodorant mai Cald Încălzire Dezumidificator

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.10lei

-4%

33.76lei

Distribuiti

Informatii

Electric de Pantofi Uscător de Ultraviolete Pantofi Sterilizator Deodorant mai Cald Încălzire Dezumidificator 10W UV

Caietul de sarcini

Nume: electric pantofi uscător de

Material: plastic si metal

Tensiune de alimentare: 220v 50Hz

Putere:10w

Culoare: Galben, Albastru

De Warm-up timp : 5 min

Folosind temperatura:65-80 de grade

Funcția: dezodorizare, sterilizare, pantofi de încălzire și uscare

Potrivit pantofi:pantofi de piele, pantofi de pânză de bumbac, pantofi, ploaie de boot,etc

Caracteristică:

1.Pantofi uscător de uscare, elimina miros rău și steriliza pantofi!Protejarea pantofi de umiditate!

2.Cizme și mănuși uscător de elimnates mirosurile neplacute cauzate de transpiratie si bacteriile și previne dezvoltarea mucegaiului.Frunze de Pantofi, Cizme, Mănuși și Pălării confortabil uscat pentru următoarea utilizare.

3.Vă rugăm loc umed pantofi în pantofi cabinet uscător.

4.Ușor umedă pantofi poate dura până la o oră pentru ca acesta să se usuce, și pentru pantofii uzi, va dura mai mult de trei ore, în caz contrar puteți lăsa pantofi umed peste noapte pentru uscare.

5.Se potrivește în cele mai multe tipuri de încălțăminte; nu va pagube materiale fragile,se potrivește cu ușurință în carry-on bagaje,

6.Te rog plasat acest produs pe pământ departe de orice materiale inflamabile!

7.Clăpari încălzit de 360 de grade toate rotunjite căldură!de lungă durată la temperatură înaltă!Control precis al temperaturii, pentru a preveni supra incalzire !

Sfaturi:

Nu trageți de cablul de alimentare direct.

Pan atenție la ventilație atunci când uscare, nu se usuce de pantofi într-un strat multiplu.

Atunci când veți găsi doar unul uscător este de lucru,utilizarea continuă trebuie să fie interzisă.

Pachetul include :

1 x Uscător de Încălțăminte Electric

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) Sa de la ușă la Ușă Transport.Pot trimite mai mult de 100 de țări+ 2) DACĂ nu ați primit bunurile dumneavoastră în timp normal sau crezi că există ceva în neregulă cu procesul de transport.vă rugăm să nu vă faceți griji și nu ezitați să ne contactați, vom verifica-l pentru tine.Notă: Unele productes vor fi trimise prin neînregistrate mail care nu pot fi urmărite.Dar va veni la tine în termen de 40-60 zile, vă rugăm să nu vă faceți griji.dacă nu-l primească în 60 de zile, va vom retrimite bunuri pentru tine sau restituire, plin de bani!Vă mulțumesc!În cazul în care comanda ajunge la 10 dolari o dată, le vom trimite la tine prin registrul e-mail.Puteți urmări produse de tot felul

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

1. Am foarte mult doresc să sprijine ordinele dumneavoastră și apreciez 5 STELE feedback-ul POZITIV.Dacă vă bucura de produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback, feedback-ul dvs. ne va motiva să avanseze și să vă ofere servicii mai bune.Și dacă vă lăsați feedback-ul cu o imagine frumoasă a produs, ne puteți trimite un cupon cadou.(vă rugăm să ne contactați în primul rând)

2.Vă rugăm să ne contactați prin www.primaria-urzicuta.ro după scopul sau lăsați mesaj de la noi, de obicei, va vom raspunde în termen de 1-2 zile lucrătoare

Etichete: pantofi uscător de încălzire, incalzitor de pantofi, deerma xiaomi, uscător de păr, pânză uscător de încălzire, uscător pentru pantofi, robot de curățare curat, lampă ultra violet, pantofi uscător de ultraviolete calitate, uscător de pantofi.

Fisa tehnica

Frecvența nominală 50 (Hz)
Tensiune (V) 220V
Nume De Brand Deerma
Tip Uscător De Încălțăminte
Numărul De Model 10 (W)
Putere (W) 10W

Recenzii

Scrie o recenzie

Electric 10W UV Pantofi Uscător de Ultraviolete Pantofi Sterilizator Deodorant mai Cald Încălzire Dezumidificator

Electric 10W UV Pantofi Uscător de Ultraviolete Pantofi Sterilizator Deodorant mai Cald Încălzire Dezumidificator

Produse similare: