Toamna și Iarna touch ecran mănuși pentru bărbați și femei de moda fulg de nea degetul periat îngroșat tricotate mănuși de cald

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.23lei

-15%

24.98lei

Distribuiti

Informatii

Produsul nostru este Asia dimensiune.Mai mici de 2 metri decât Europa sau Statele Unite ale americii dimensiune, vă rog, în funcție de dimensiunea de masă pentru a confirma comanda dvs. dimensiune, multumesc!

1. Dacă sunteți sa tisfied cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .DSR - Descrierea Produsului, DSR - Vânzător de Comunicare, DSR - viteza de transport maritim: ne poate da o nota maximă, Si pls spune-ne, ne va da $2 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom oferi un cadou sau 2 dolari REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

3 .Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Transport Gratuit Pentru Întreaga Lume 3. În funcție de diferite țări, parcela ora de sosire pot exista diferențe, în general, puteți primi pachetul termen de 30 de zile lucrătoare , dacă nu ai primit coletul în 50 de zile , vă rugăm să contactați noastre de interogare, vă vom oferi o rezolve.

Clothink magazin online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită.Deci calitatea este garantata.De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare ( o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs ).Notă: produsul Nostru este Asia dimensiune.Mai mici de 2 metri decât Europa sau Statele Unite ale americii dimensiune, vă rog, în funcție de dimensiunea de masă pentru a confirma comanda dvs. dimensiune, multumesc!

Retur si Schimb de instruire

Atten : nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

*Numărul de ordine

*Elementul este numărul de SKU

*Imagine din margele defecte.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Etichete: kitty de gatit jucarii, xiaomi se amestecă 2s pzoz, carouri haikyu anime, motorola x4 magnet, printesa inele mari, motorola x2 straturi, xiaomi mini aspirator, tradiția branding, xiaomi mijj comutator.

Fisa tehnica

Funcția Cald
utilizare clasificare Îmbrăcăminte mănuși
Aplicabile sex neutru/bărbați și fem
Cutie 240 perechi/cutie
Potrivit Sezon Toamna
Mănuși Lungime Încheietura mâinii
Gen FEMEI
Model Tip Scrisoare
Material Lenjerie de pat
Numele Departamentului Adult
Stil Noutate
Material Tricotate
Origine AU(Origine)
Numărul De Model G1681 roșu purpuriu

Recenzii

Scrie o recenzie

Toamna și Iarna touch ecran mănuși pentru bărbați și femei de moda fulg de nea degetul periat îngroșat tricotate mănuși de cald

Toamna și Iarna touch ecran mănuși pentru bărbați și femei de moda fulg de nea degetul periat îngroșat tricotate mănuși de cald

Produse similare: