Shengke Moda Femei, Ceasuri Curea de Piele Casual URI Elegante Ceasuri Impermeabil Doamnelor Cuarț Încheietura Ceas K0123

Produs nou

1 Produse

In stoc

61.18lei

-52%

127.49lei

Distribuiti

Informatii

PICĂTURĂ DE TRANSPORT MARITIM & COMENZI VRAC

Noi oferim picătură de transport maritim și în vrac comenzi de service pentru aproape toate țările.Dacă aveți magazin sau orice canale pentru a vinde ceasuri,bun venit pentru a fi comercianții cu amănuntul noastre.

DESPRE TRANSPORT

Toate comenzile sunt procesate și expediate în termen de 48 de ore (cu exceptia sarbatorilor).Odată ce comanda dvs. a fost expediat,veți primi o confirmare a expedierii.Dacă vă confruntați cu probleme cu expedierea dvs.,vă rugăm să contactați direct cu noi și vom fi bucuroși să vă ajutăm în orice fel putem!De obicei,transportul poate dura între 12 și 40 de zile,în diferite țări și diferite metode de livrare,livrarea va fi diferit.Dacă nu a primit pachetul depășit ordinul de protecție,vă rugăm să contactați direct cu noi.Va vom trimite un alt element nou sau de restituire ca înlocuitor.

DESPRE FISCALE

Taxele și impozitele sunt, de obicei, nu sunt incluse în prețul produsului nostru.Poate fi perceput taxe vamale și impozite.Impozitele pot depinde de politicile fiscale din țara dumneavoastră.Diferite țări au diferite politici fiscale cu privire la produse specifice.Este întotdeauna cele mai bune pentru a confirma acest lucru cu dvs. local de autoritatea vamală.

DESPRE RETUR

Dacă există rupt atunci când ați primit produsul ,vă rugăm să contactați cu noi înainte de a deschide disputa și lăsând un comentariu negativ.Și ia video și imagine de produsul primit pentru a arăta în mod clar problema ta,astfel încât să putem confirma problemele și de a oferi soluții pentru tine.Acum oferim returnare a bunurilor, fără motiv, în 15 zile după ce a primit bunuri pentru aceste țări.Statele Unite Ale Americii, Canada, Australia, Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Rusia, Brazilia, Israel, Coreea De Sud, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Polonia, Olanda, Italia.

DESPRE GARANȚIE

Noi oferim o garanție de un an pentru a viziona mișcare,nu includ watchband,suprafața oglinzii,carcasa,catarama,cadran și indicator,etc.

Etichete: lige sport, timp de călătorie ceas, SUNKTA6606, simbolul de ceas, cronograf ceas masculin, curren 42 mm, aur din oțel inoxidabil ceas, panapop, ceas clasic femeie, bling watch pentru femei.

Fisa tehnica

Stil Moda & Casual
Incuietoare Tip Catarama
Lățime De Bandă 11mm
Diametru Cadran 32mm
Caracteristică Rezistent La Apă
Carcasa Din Material Din Oțel Inoxidabil
Caz Grosime 9mm
Trupa Tip De Material Piele
Nume De Brand shengke
Numărul De Model K0123
Cazul Formei RUNDA
Mișcarea CUARȚ
Trupa Lungime 19cm
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar

Recenzii

Scrie o recenzie

Shengke Moda Femei, Ceasuri Curea de Piele Casual URI Elegante Ceasuri Impermeabil Doamnelor Cuarț Încheietura Ceas K0123

Shengke Moda Femei, Ceasuri Curea de Piele Casual URI Elegante Ceasuri Impermeabil Doamnelor Cuarț Încheietura Ceas K0123

Produse similare: