MiNi Drona Timp Real Auto GSM GPS Tracker pentru Copii Ton de apel Vibreze Reamintesc Doi-Way Radio Suna Alarma SOS APLICAȚIE de Localizare On-line Track

Produs nou

1 Produse

In stoc

158.61lei

Distribuiti

Informatii

Paisprezece mii patru sute nouăzeci și doi

10990 Noul MiNi Dronă în Timp Real Auto GSM GPS Tracker pentru Copii Ton de apel Vibreze Reamintesc Doi-Way Radio Suna Alarma SOS APLICAȚIE de Localizare On-line Track

La Noi cel mai Mic Size și lumină greutate Tracker pentru Cainele de Companie Pisica.Suport Geo-gard de alarmă și de baterie descărcată sms-uri de alarmă.

Caracteristici:  GSM quad band rețea, GPS locație

 Site/APLICATIE IOS/Android APP/SMS ;set multiplu și

de urmărire

 Buton SOS alarm

 Faceți clic pentru a apela

 SOS de alarmă

 Ton de apel+ Vibreze amintesc

 Două căi audio Hi-Fi comunicare

 Mână liberă vorbi

 Monitor de activitate

 Alarmă baterie descărcată

 SIM schimbare de alarmă

Caietul de sarcini:  rețea GSM: 850/900/1800/1900MHz

 Standard GPRS: Clasa 12, TCP/IP

 GPS de localizare timp:

a) 30sec cu pornire la rece(sub cerul liber)

b)29sec cu warm boot(sub cerul liber)

c) 5sec cu hot boot (sub cerul liber)

 GPS precizia de Poziționare: 10-15m(open sky)

 Temperatura de lucru: -20° ~ +70°

 De lucru umiditate: 5% ~ 95% RH

 Gazdă dimensiune: 40x34 x14mm

 Gazdă greutate: 27g

Platforma/APP:

APLICAȚIE gratuită obligatorii și funcția de setare:

1. Scana manual de Utilizare acoperire cod QR sau de căutare pe

anytracking în App store și Google play store pentru a instala

App.

2. Introduceți numărul de ID-ul și parola pentru autentificare, implicit

parola este 123456.

3. Trimite APN comanda Înainte.Confirmați dispozitivul online, corespunzătoare

set de instrucțiuni poate fi atins.

Pachetul include:

1* Principalele Gazdă

1*cablu USB

1* Sling

1* curea de Ceas

1* manual de Utilizare

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Normal, vom folosi toate Swiss post cu număr de urmărire.Timpul Normal de livrare este de 20-60 zile,În brazilia poate fi o întârziere de către autoritățile Vamale check-in.Țării cumpărătorului taxe vamale sau clearance-ul de unul singur.Daca Pachetul ajunge Cumpărător vamale,Cumpărătorul nu a plătit impozite sau de întoarcere clar sau pierdut,nu putem renunța la orice rambursare.Vă rugăm să verificați înainte de a-ți face ordine.

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Rusia Ordinul trebuie să withFUll Numele.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1.6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii de vin cu 1 lună garanție.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.primaria-urzicuta.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: alarma gsm, de locuri de muncă online, gps pilot automat apa, gp tracker, mini cell gsm, mini localizator gps mini, quadcopt, fără perii drone gps, vibro vibratoare inel, camera papusa.

Fisa tehnica

SOS de alarmă Suport
SMS Google Poziția LBS Poziția
Modulul Gps Da
Tensiune 5V
App AnyTracking
Trupa 850/900/1800/1900Mhz
Urmărire în timp Real Suport
Alarmă de vibrație Suport
Caracteristică Specială Control De La Distanță
Producător REACHFAR
Afară De Putere 5V
Nume De Brand BARTUN
Cartela Sim 2G GSM sim card sau Compatibil 2G GSM sim card
GPS tip GPS Tracker
Element Dimensiune 40*34*14mm
Platforma/APP GRATUIT
Vocea monitor Suport
Numele Modelului BT-V16
De Viață A Bateriei 30 De Ore Și Până

Recenzii

Scrie o recenzie

MiNi Drona Timp Real Auto GSM GPS Tracker pentru Copii Ton de apel Vibreze Reamintesc Doi-Way Radio Suna Alarma SOS APLICAȚIE de Localizare On-line Track

MiNi Drona Timp Real Auto GSM GPS Tracker pentru Copii Ton de apel Vibreze Reamintesc Doi-Way Radio Suna Alarma SOS APLICAȚIE de Localizare On-line Track

Produse similare: