M3 M4 M5 M6 M8 M10 HSS Burghiu Robinet 1/4" Axial prindere Hexagonal de Biți Set HSS burghie Metrice Fir Spirală Șurub Scule electrice

Produs nou

1 Produse

In stoc

38.97lei

-16%

46.41lei

Distribuiti

Informatii

HSS burghie Metrice Fir Spirală Șurub M3 M4 M5 M6 M8 M10 HSS Burghiu Robinet 1/4" Axial prindere Hexagonal de Biți Set de Instrumente de Putere

Descriere:

Robinet masina de gaurit biți crește eficiența de funcționare, permițând pentru găurire și filetare a fi realizat într-o singură trecere.Aceste HSS burghiu și apăsați biți sunt instrumente de mare folosit pentru a crea fire șurub, să taie sau formă de femeie care face parte din perechea.Ele sunt utilizate pe mașină pentru a face atingând, cum ar fi un strung.Aparatul atingând cu aceste robinete este mai rapid, și, în general, mai precis, pentru a elimina eroarea umana.

Caracteristici:

Aceste robinete sunt fabricate din din oțel de mare viteză și de suprafață terminat de nitrurare pentru duritate mare si rezistenta la rugina.

Există în total 6 bucăți de robinete în diferite dimensiuni, de la M3 la M10 pe care le puteți folosi pentru atingerea diverselor fire.

Robinete sunt proiectate cu spirală fluiere și chip procesului de compensare-ar fi mai bine.

Acestea sunt robinete cu foraj funcție, utilizate pentru a face o gaură și se taie fire noi, în același timp, va avea o suprafață netedă atingerea experiență cu ei.

Aceste robinete sunt utilizate pe mașină pentru a face atingând, în general, mai precis, pentru a elimina eroarea umana.

Caietul de sarcini:

Material: din oțel de Mare viteză(cu înveliș de titan )

Culoare: Ca imagini arată

Prindere hexagonal: 6,35 mm(1/4")

Standard: Metric

Dimensiune Filet: M3, M4, M5, M6, M8, M10

Teren: 0.5 mm, 0.7 mm, 0.8 mm, 1.0 mm, 1.25 mm, 1,5 mm

Folosit Pe: Mașini

Funcția: Foraj

Cantitate: 6

Pachetul Include:

6 x Hex Coadă Burghiu Atingerea

Etichete: modelo de la robinet mâner, benzii de rulare atingeți set, 230v 5v, m8 șurub, oamenii alezor, burghiu metal hss, baie robinet, bit burghiu set, set robinet, hss seturi de foraj.

Fisa tehnica

Caracteristică Foraj și Apăsați Pic
Nume De Brand Kitbakechen
Shank 30mm
Lungimea Lamei 28mm
Material HSS
Origine NC(de Origine)
Tip Hex Coadă Burghiu Atingerea
Numărul De Model GJ01324
DIY Consumabile ELECTRICE
Diametrul Tijei 6,35 mm
Dimensiune 58mm
Fir De Direcție Chiar
Numărul de Bucăți 6pcs

Recenzii

Scrie o recenzie

M3 M4 M5 M6 M8 M10 HSS Burghiu Robinet 1/4

M3 M4 M5 M6 M8 M10 HSS Burghiu Robinet 1/4" Axial prindere Hexagonal de Biți Set HSS burghie Metrice Fir Spirală Șurub Scule electrice

Produse similare: