15 buc/lot forma ochilor și pătrat mic sine adăuga pigment ink gol tusiera fără Cerneală pentru ștampilă

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.81lei

-60%

122.04lei

Distribuiti

Informatii

Inkpads Gol inkpads (cerneală) 3.3*3.3*1.8 cm, Fără cerneluri cu pigmenți,puteți adăuga pigment ink ca ideea ta după ce ai cumpărat le-a Folosit pentru Decorare.scrapbooking. 15 buc /lot bun venit în CHINA ALBUM (Suntem Fabrica Direct,Personalizat Comenzi en-Gros, de Asemenea, bun venit Sub un super-cel mai Mic Pret,pls mesaj pentru noi sau ne e-mail)

Notă Importantă

Pls fie liber să mă Contactați pentru Confirmarea Comenzii pentru toate detaliile!Noastre de plată

Escrow Noastre de transport

1)EMS sau Ups sau DHL sau TNT sau Fedex sau China Air post,sau compania noastră de transport SUNT BINE,DE transport maritim este cel mai bun mod.

2)a Promis nava de la ușă la Ușă

3)Delievry timp, în general, este de aproximativ 7-15 zile în Asia,aproximativ 10-30 zile pentru alții,este de până la destinație și mod de transport maritim.

Nostru severice

1)ne va livra cât mai curând posibil, în termen de 1-7 zile după ce a primit plata

2)vom contacta în timp util,asigurați-vă că puteți bunurile primite mai devreme

3)orice feedback-ul va rugam sa ne contactati!

4)Promisiunea Noastră De Returnare:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.Cumpărătorii sunt responsabili pentru retur transport cu ambalaje corespunzătoare.La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresa de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Etichete: primejdie de cerneală, umbra de timbru, nike sacai, pad de cerneală de timbru, tim holtz primejdie oxid de mini tampoane de cerneală, cerneală de amestecare instrumente mixt, 2020 timbru, ștampilă de cauciuc, ambarcațiunile de cerneală pad, completabile tampoane de cerneală.

Fisa tehnica

Utilizarea Decor
Stil gol de cerneală pad
Decor colorate ambarcațiuni de cerneală pad
Numărul De Model IP003
Nume De Brand Zori De Artizanat
culoare culoare dacă de unul singur
Utilizare Ambarcațiuni.album,decorare
Tip gol de cerneală pad
Material Plastic
Dimensiune 3.3x3.3x1.8CM

Recenzii

Scrie o recenzie

15 buc/lot forma ochilor și pătrat mic sine adăuga pigment ink gol tusiera fără Cerneală pentru ștampilă

15 buc/lot forma ochilor și pătrat mic sine adăuga pigment ink gol tusiera fără Cerneală pentru ștampilă

Produse similare: