Soloteam de Înaltă Presiune de Biciclete de carbon rim tape 700c biciclete road biciclete Rutier nailon rim strip bandă tub Interior Rim Protector 18mm 20mm

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.30lei

Distribuiti

Informatii

2 buc de Înaltă Presiune de Biciclete de carbon rim tape 700c biciclete road biciclete Rutier nailon rim strip bandă, tub Interior Rim Protector 18mm 20mm

Anvelope:700C

Culoare: negru

Greutate :25g 1buc

Transport

În mod normal, vom trimite prin China Post Air Mail pentru pachet mic.Este nevoie de 20-40 de zile lucratoare sau mai mult pentru a ajunge, ne va oferi numărul de urmărire atunci când articole expediate.Dacă doriți alte moduri de transport, vă rugăm să ne contactați, și ar putea avea nevoie să plătească suplimentar taxa de transport maritim.

Dacă nu primiți elementul o lungă perioadă de timp, pls contactati-ne.Vom urmări expedierea și mă întorc la tine în curând cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului.

De Plata A Impozitului

1. Cea mai mare parte,ne-am accepta Alipay,Carduri de Credit pot fi acceptate prin Escrow,Dacă aveți nevoie de o altă metodă de plată, vă rugăm să ne contactați.

2. Tot de Plată ar trebui să fie finalizate înainte de livrare.

3. Clienții sunt responsabili pentru Taxe Vamale sau a taxelor la Import pentru țara dumneavoastră.Deci, înainte de elementele livrate, ne puteți spune rezonabile "Valoare Declarată" pentru a evita vamale problemă și de înaltă taxă de import.

Garanție Și Rambursare

1. Vă rugăm să verificați cu atenție toate elementele imediat atunci când vă conectați-l și verificați dacă există deteriorări evidente.Dacă orice problema va rugam sa ne contactati curând și ne va ajuta să se ocupe de caz și să dea o mulțumit o soluție în curând.

2. Toate produsele pe care le vinde în magazinul nostru sunt în bună calitate și sub strictă a verifica înainte de expediere.Dacă există într-adevăr unele probleme în produsul în sine, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea mărfurilor.T el cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau video sau alte dovezi care să vânzător pentru identificarea și apoi, vă rugăm să returnați-l la noi.Va vom returna sau trimite unul nou.Daunele cauzate de accident, asamblare necorespunzătoare, abuz, greșit de întreținere sau alte factorul uman nu poate fi acoperită de garanție.

Dacă nu există nici o problemă pe care produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să comunice cu noi înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva toate problema.

Etichete: carbon rim tubulare, brand panglică, carbon dimple jante 700c, de înaltă presiune fir tub, de înaltă presiune cu tub pneumatic, lățime bandă pentru jante, jante de carbon roți de 700c, biciclete film, bicicleta cadru bandă, panglică neagră.

Fisa tehnica

Nume De Brand soloteam
Tip jante bandă
culoare negru

Recenzii

Scrie o recenzie

Soloteam de Înaltă Presiune de Biciclete de carbon rim tape 700c biciclete road biciclete Rutier nailon rim strip bandă tub Interior Rim Protector 18mm 20mm

Soloteam de Înaltă Presiune de Biciclete de carbon rim tape 700c biciclete road biciclete Rutier nailon rim strip bandă tub Interior Rim Protector 18mm 20mm

Produse similare: