Universal Auto husa pentru Scaun 1/2 BUC de Floarea-soarelui Imprima Scaunului Caz Acoperire Fibre de Poliester Scaun de Masina Decor Protector Mat Pad 3 Tip

Produs nou

1 Produse

In stoc

36.12lei

-15%

42.51lei

Distribuiti

Informatii

FLOAREA-SOARELUI SCAUN AUTO ACOPERI

[CONFORTABILE] Realizate din țesătură de poliester Material, Material foarte confortabil, usor de curatat si de uscat.Potrivit pentru cele mai multe vehicule.

[ M ULTIFUNCTION] a Menține mașina dvs. de locuri de uzura si pete.Adauga modele pentru un nou look masinii tale interioare.

[ U NIVERSAL D ESIGN] Făcute pentru a se potrivi se potrivi cele mai multe mașini și SUV găleată de locuri de stil; vă Rugăm să Verificați Dimensiunile Graficul înainte de Instalare.

[ CADOU MINUNAT ] Cu Drăguț Rece de Floarea-soarelui design Floral imprimat, se adaugă un sentiment de stil pentru masina ta interior, destul de vehicul husa scaunului este unul dintre cele mai apreciate accesorii auto pentru femei/bărbați, acesta va fi un mare cadou perfect pentru băiatul tău fată prieten, mama, tata, soț și soție, în timpul oricarei ocazii, cum ar fi ziua de naștere, Crăciun, ziua mamei, ziua tatălui, aniversare, Ziua îndrăgostiților sau ziua recunoștinței.

Caietul de sarcini:

Material: Tesatura Ployester

Model: Floarea-Soarelui

Model Pentru Alegere: Model / Model B / Model C

Costum Pentru Auto: sedan, break, SUV, jeep, camion, van

Pachetul inclus:

1 / 2 BUC x Scaun Auto Acoperi

Instrucțiuni:

Pasul 1: Puneți la loc capacul pe partea de sus a scaunului și trageți ușor spre baza scaunului

Pasul 2: Găsiți clapa de fixare pe interiorul capacului și împingeți-l prin diferența între partea de sus și partea de jos a scaunului, până când acesta a trecut la partea din spate a scaunului.

Pasul 3: se Întindă pe jos de capacul scaunului de-a lungul partea de jos a pernei scaunului, până când complet acoperite.

Pasul 4: trece la partea din spate a scaunului și fixați cârlig elastic bretele în găurile de trecere prin lambou pentru a fixa capacul scaunului de poziție.

Nu e:

- Vă rugăm să Verificați Dimensiunile înainte de Instalare

- Din cauza manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3mm abatere.

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: scaun auto capacul de in solaris, scaun auto acoperi minge de vară, floarea-soarelui scaun auto acoperi, scaun auto acoperi prețul de vânzare, sintetic scaun auto acoperi sunny, scaun auto acoperi sezoane auto, scaun auto acoperi de flori roz, scaun auto set de acoperire din plastic, scaun auto acoperi super moale, scaun auto acoperi fluture floare.

Fisa tehnica

Caracteristici Speciale Funcția De Bază
Set Bucată 1
Nume De Brand Audew
Tip De Material Țesătură De Poliester
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Mfg Număr De Serie Model de floarea-soarelui
Aplicabile Sezon Patru Sezoane

Recenzii

Scrie o recenzie

Universal Auto husa pentru Scaun 1/2 BUC de Floarea-soarelui Imprima Scaunului Caz Acoperire Fibre de Poliester Scaun de Masina Decor Protector Mat Pad 3 Tip

Universal Auto husa pentru Scaun 1/2 BUC de Floarea-soarelui Imprima Scaunului Caz Acoperire Fibre de Poliester Scaun de Masina Decor Protector Mat Pad 3 Tip

Produse similare: