Accesorii Auto Universal Auto Volan Buton De Rapel De Directie Cu Bile De Metal De Rulment Se Ocupe De Volan Auxiliar Booster

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.97lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Caracteristicile produsului:volan chuck sub produsul este din otel inoxidabil, si platan de mai sus este placat cu ABS.Partea interioară a inelului chuck este atașat cu un inel de cauciuc, astfel încât volan nu vor fi șlefuite.

Manopera rafinat, forma frumoasa.

Potrivit pentru Tipul de Vehicul: Volan Tip Universal!

Metoda de instalare

Rotiți șurubul de la capătul inferior al lui chuck, apoi fixați părțile superioare și inferioare ale chuck pe volan și strângeți șurubul.

Descriere foto 1: Acest produs este deținut de către compania noastră.Dacă nu sunteți un client al companiei noastre, vă rugăm să folosiți companiei noastre cu atenție imaginile.Compania noastra sponsori protejarea drepturilor din timp în timp, vă rugăm să fiți atenți.

Descriere foto 2: din Cauza problemelor de lumină și de mediu, aceasta poate provoca o ușoară distorsiune a culorilor.Watermarking poate afecta vizualizarea de imagini.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți!

Caietul de sarcini:

CBS-312 Vehicul Booster

Volanul este atât de greu încât chiar și cu ajutorul de minge, atunci când te prinde cu un telefon și trebuie să joace cu o singură mână, cea a ajuta mingea va fi de mare folos.Cu ajutorul unor principii fizice, forța va fi mai concentrată într-o singură poziție, mai degrabă decât întregul volan, astfel încât controlul volanului va fi mai la îndemână.

Nume Produs: Vehicul De Rapel

Model produs: CBS-312

Produsul brut greutate: 135g

Produs de Ambalare: 1buc/Plastic-Ambalaje de Hârtie absorbantă

Pachetul Inclus:

1* ajuta mingea

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

Compara detaliu dimensiuni cu a ta, te rog permite eroare de 1-3cm, din cauza manuală de măsurare.

Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

Etichete: cursa conduce roata, nardi torino carbon volan, avante volan sport, touran emotionantă roata, a312 aer baterie, vw golf 6 buton de direcție, kit auto booster, 350mm, controller volan masina, masina rc direcție link-ul.

Fisa tehnica

Material CBS-312 Vehicul Booster
Greutate Produs 135g
Numele Modelului MX206668
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Accesorii Auto Universal Auto Volan Buton De Rapel De Directie Cu Bile De Metal De Rulment Se Ocupe De Volan Auxiliar Booster

Accesorii Auto Universal Auto Volan Buton De Rapel De Directie Cu Bile De Metal De Rulment Se Ocupe De Volan Auxiliar Booster

Produse similare: