Maxgeek 2KG Electric Rasnita de Cafea Planta Condiment Polizor Electric Medicina Uscat Mașină de Rectificat Comerciale

Produs nou

1 Produse

In stoc

463.70lei

-5%

488.11lei

Distribuiti

Informatii

2KG Electric Rasnita de Cafea Planta Condiment Polizor Electric Medicina Uscat Mașină de Rectificat Comerciale

Caietul de Leagăn Tip Mills:

- Nume: Leagăn Tip Polizor

- Model: 2000G

- Motor de putere de Vârf: 2500 (W)

- Viteza: 36000 (r/min)

- Tensiune de alimentare: 220-240V/110-130V (Opțional)

- Frecventa: 50Hz/60Hz

- Capacitate: 2000G

- Grosime: 30-300mesh

- Timp de lucru: 5 minute

- Interval de Timp: 10 minute

- Material: Otel Inoxidabil

- Lame: Otel Inoxidabil

- Camera Diametru: 21cm

- Camera Înălțime: 16 cm

- Produsul Inaltime: 37cm

- Greutate neta: 6(kg)

Pachetul Inclus:

- 1 x Polizor Electric

Notă: Avem UE priza 220-240V, marea BRITANIE priza 220-240V, AU Priza 220-240V, Plug SUA 110-130V, vă rugăm să lăsați un mesaj despre dorită plug atunci când plasarea unei comenzi.

Caracteristici de Tip Leagăn Mills:

Noul leagăn viteza boia adoptă de înaltă viteză singlephase motor ca putere, poate de repede strivire tot felul de soft si hard materiale, medicină generală doar o jumătate de minut poate fi zdrobit în 30-350 ochiuri, se zdrobește într-350 obiectiv finețe doar un minut, perla este zdrobit în făină de doar două minute, atât uniforme și non pierdere.Medicina moderna este real (Farmacie) instrument indispensabil în loc de medicina traditionala, medicina, mortar, eficiența de lucru este de 50 de ori mai mare decât cea de medicamente manual, de către utilizator\'s favor și laudă!Aplicabile la clinica, spital, farmacie, medicina tradițională Chineză de prelucrare de medicina Chineză și medicina Chineză magazin de slefuire, produse de îngrijire a sănătății vânzările contra Valet de prelucrare, Institutul de Cercetare, analize de laborator și de uz casnic produse alimentare (orez, fasole, datele roșu, susan etc.), condimente (ardei, piper) măcinare, mai adaptate la pseudo ginseng, perle și alte prelucrări care le efectuează, de asemenea, potrivite pentru industria chimică și industria hranei pentru animale!

Noul leagăn viteza moara caracteristici:

1. Are avantajele de aspectul frumos, lumină greutate, se pot deplasa liber; și are avantaje de operație simplă, fără vibrații, zgomot redus, de energie electrică și de securitate și alte caracteristici, în special potrivite pentru medicina tradițională Chineză clinici, spital, farmacie, farmacie, produse de îngrijire a sănătății zdrobitor contra vânzări cu Valet prelucrare, Institutul de Cercetare, analize de laborator și de familie, în loc de tradiționale de slefuire; fiind un mojar, eficiența muncii poate fi crescut de 50 de ori.

2. Super de mare viteză motor ca forță motrice, cele mai recente anti blocare lama, un principal lama prelungit, mai bine zdrobit, praf medicament finețe (cel mai mare medicinal pulbere finețe de 30-300 ochiuri); strivire gama: trei de șapte, munte arrowhead, tămâie, smirnă, măgar ascunde gelatină, putea ține pe picioare, hipocampus, Astragalus etc. pot foarte bine strivire.

3. Viteza de slefuire, slefuire timp de medicina traditionala Chineza este, în general, nu mai mult de 3 minute, de rupere de timp mai mult de 3 secunde, calendarul comutator, puteți seta slefuire timp, măcinarea completă oprire automată, utilizați mai convenabil.

4. Curat salubritate, lucru pus praf, folosind alimente grad silicon de garnituri, de strivire a materialului, fără pierderi, strivire camera adoptă oțel inoxidabil de calitate alimentară procesul de desenare, perete folosind lucios lustruire tehnologie, neted și ușor de curățat; strivire diferite medicamente nu string de culoare și miros; slefuire groove și lamele sunt realizate din oțel inoxidabil, cunosc evita fier în multe plante din China cerințe.

5. Operație simplă, de personal fără o pregătire specială; cel mai recent prin apăsarea butonului de tip free filetate rapide deschide capacul, de acoperire mai convenabil!

6. Durabil, cost-eficiente.Lama este din oțel special din Japonia, și a avansat aparat de ras omogen, sparge 100-200kg bucăți, fără schimbarea uneltelor.

7. Moara cea mai recentă creștere de aer limitator de suprasarcină, protecția completă a motorului, pentru a evita supraîncărcarea și arde motorul.

8. Rapid deschide capacul leagăn tip de mare viteză polizor capacitate maximă de 2000grams.

Tip leagăn de mare viteză ierburi polizor principiu:

Folosind generale de slefuire de mare viteză lame rotative lovit pentru a realiza material uscat pulverizare.Se compune din camera de concasare, strivire lama, motor de mare viteză.Materialul direct în camera de concasare, inchidere cu camera de concasare acoperi, de boot de 1-3 minute pentru a finaliza strivire.

Tip leagăn de Mare viteză Ierburi Polizor Principiu:

Folosind generale de slefuire de mare viteză lame rotative lovit pentru a realiza material uscat pulverizare.Se compune din camera de concasare, strivire lama, motor de mare viteză.Materialul direct în camera de concasare, inchidere cu camera de concasare acoperi, de boot de 1-3 minute pentru a finaliza strivire.

Etichete: caffe machine industry, perna hrisca, delonghi ec685, plante medicinale chineze polizor, rasnita de cafea manuala, rasnita de cafea eletric, polizor iarba, planta pen, sursa de semnal rf, clasic rasnita de cafea.

Fisa tehnica

Cerere Strung și Centru de Cotitură
Viteza 36000 (r/min)
Numărul De Model 2kg
Nume De Brand MAXGEEK
Frecvența 50HZ/60HZ
Camera Înălțime 16CM
Grosime 30-300mesh
Origine NC(de Origine)
Motor de putere de Vârf 2500 (W)
Capacitate 2000g
Cameră Diametru 21cm

Recenzii

Scrie o recenzie

Maxgeek 2KG Electric Rasnita de Cafea Planta Condiment Polizor Electric Medicina Uscat Mașină de Rectificat Comerciale

Maxgeek 2KG Electric Rasnita de Cafea Planta Condiment Polizor Electric Medicina Uscat Mașină de Rectificat Comerciale

Produse similare: