Fabrica Direct 3CYL 4CYL E85 Kit de Conversie a Etanolului kit Etanol masina pe Benzina modificarea Accesorii E85 pentru EV1,EV6,Delphi

Produs nou

1 Produse

In stoc

470.25lei

-14%

553.23lei

Distribuiti

Informatii

Fabrica Direct 3CYL 4CYL E85 Kit de Conversie a Etanolului kit Etanol masina pe Benzina modificarea Accesorii E85 pentru EV1,EV6,Delphi,Toyota,Honda

Vă rugăm pls lasati un mesaj despre conectorul de care ai nevoie.

E85 Flex Combustibil Kit de Conversie (3/4/6/8 Cilindru opțional)

Puncte Cheie: 1. CONSTRUIT ÎN TEMP.SENZOR; 2. PORNIRE la RECE ASST / Rece Pornirea Motorului Asst ; 3. 3,4, 6, 8 Cilindri modele cu conector tipuri; (dacă aveți nevoie de 3CYL 4CYL 6CYL 8CYL , vă rugăm să contactați-mă) 4. CE a aprobat și conformitatea cu directivele Europene 4. De bună Calitate, cu mai lungă industriale 5ani' fabrica de garanție ; 5. flex combustibil etanol combustibil alternativ cu preț Competitiv; descrieri de Produse:

E85 flex combustibil etanol combustibil alternativ permite numai benzina de vehicule pentru a rula pe etanol ca o alternativă de combustibil.

flex combustibil etanol combustibil alternativ se instalează ca un dispozitiv plug and play în vehicule cu sistem de Injecție de combustibil, prin redirecționarea semnalul de la E. C.

M. la injectoare.

Noi oferim OEM de producție de servicii pentru distribuitori de lume pe E85 industrie;

Oferim servicii complete de serie e85 flex combustibil etanol combustibil alternativ, formate din 3, 4, 6, 8 Cilindri modele cu conector tipuri disponibile pentru EV1, EV6, Nippon Denso, Delphi, Toyota și Honda.

flex combustibil etanol combustibil alternativ cu ADEVĂRAT de pornire la rece asst.tehnologia și cu construit în temp.senzor.Care kituri vor, desigur, să fie ușor pentru motorul dvs. de pornire la rece, atunci când temperatura.scade sub 10°C.

flex combustibil etanol combustibil alternativ sunt aprobate de CE și în conformitate cu directivele Europene: EMC 2004/108/CE, EN55022: 2010, EN61000-3-2:2006+A1:2009+A2:2009, EN61000-3-3:2008, EN55024:2010

flex combustibil etanol combustibil alternativ industriale cu cea mai lungă 5ani' fabrica de garanție(5ani pe placa de circuit și restul de un an pe alte componente mecanice, cum ar fi hamuri și conectori)

Caracteristici Principale:

** flex combustibil etanol combustibil alternativ funcționează pe vehicule OBD2 de combustibil și emisiile de la sistemele de cartografiere, care creează un sistem automat de tranziție între benzină și etanol.De la combustibil harta este setat automat pentru vehiculul dumneavoastră, aveți nevoie doar pentru a umple cu orice amestec de etanol și benzină care o alegeți.

** Soluții mai bune pentru vehiculele existente și, de asemenea, noi și diferite tehnologii ca producătorii auto ieși; conformitatea cu Multi-Sistem de Deplasare (MDS) motoare pe benzină.

** Temperatură scăzută.Rece Pornirea Motorului Asst.

** flex combustibil etanol combustibil alternativ are cod care se adaptează la vehiculele care cilindrii picătură pentru o mai bună economie de combustibil.

** flex combustibil etanol combustibil alternativ a de cod care veghează pentru haotic, confuz semnale și se oprește operațiunea până când problema dispare.Aceasta este o caracteristică de siguranță pentru a preveni inundațiile.

** flex combustibil etanol combustibil alternativ are o caracteristică nouă, care stabilizează tensiunea de semnal de la microprocesor în cazul în care clientul și-a ridicat amp draw (mare casetofoane, etc.)

Foto Reale:

Etichete: altera fpga, ascensor kone, e85, delphi ds150e, congelator mici, delphi diagnostic ds150e, ipod classic shell, masina pentru autocolant, e85 kit, pin stripe.

Fisa tehnica

Nume De Brand POMIACAM
Numărul De Model E85 kit de conversie
Tip De Element Comunicare Converter
Plug Type NICI unul
Dimensiune 3cyl/4cyl optional

Recenzii

Scrie o recenzie

Fabrica Direct 3CYL 4CYL E85 Kit de Conversie a Etanolului kit Etanol masina pe Benzina modificarea Accesorii E85 pentru EV1,EV6,Delphi

Fabrica Direct 3CYL 4CYL E85 Kit de Conversie a Etanolului kit Etanol masina pe Benzina modificarea Accesorii E85 pentru EV1,EV6,Delphi

Produse similare: