Tigru alb Leopard cu Ochi Albaștri 5 buc Modern Home Decor de Perete Panza Arta Imagine HD de Imprimare Pictura Pe Panza pentru Camera de zi

Produs nou

1 Produse

In stoc

26.52lei

-30%

37.91lei

Distribuiti

Informatii

A reaminti Cumpărătorilor: dacă doriți să obțineți mai multe reduceri la produse,vă rugăm să urmați magazinul nostru și vei primi un extra discount de 5%.

1.Produsul este fabricat în CHINA .

2.Toate imaginile noastre sunt în versiunea HD.Poster sunt imprimate pe Panza ceea ce este un fel de cel mai bun material pentru poster.

3.Materialul este gros,tare,rezistent la apa,posterul are culori vii și nu va dispărea.Este ideal pentru decor acasă,copii decorare dormitor,camera de zi de decorare,cadou.

4.Posterul va veni cu chenar alb(aproximativ 3-5cm) .

5.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic.Dacă aveți o problemă cu privire la tranzacțiile noastre, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.

Notă: Acesta este afișul numai,cadru de lemn nu este inclus .

DIMENSIUNI:

Dimensiune A:10x15cmx2pcs;10x20cmx2pcs;10x25cmx1pcs

Dimensiune B:20x35cmx2pcs;20x45cmx2pcs;20x55cmx1pcs

Dimensiunea C:30x50cmx2pcs;30x70cmx2pcs;30x80cmx1pcs

Dimensiune D:40x60cmx2pcs;40x80cmx2pcs;40x100cmx1pcs

Produse Show

Ambalare Detaliu :

Acest lucru este neînrămate panza laminate într-un tub ,nu în afara cadrului și nu în interiorul cadrului.fiecare parte se va adăuga un plus de 3--5 cm pentru cadru.Ambalare dupa cum urmeaza:

Tot pachetul va fi livrat cu Număr de urmărire în 1~3 zile lucrătoare , www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim,ePacket și China Post Air Mail nostru de servicii implicit.

Notă:

1.Ne va livra la adresa lasata de tine pe Alibaba atunci când ați comandat, vă rugăm să confirmați adresa de livrare pe Alibaba este corectă atunci când veți plăti.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa de livrare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj cu plată.

2.De livrare de așteptat datat vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, este posibil să dureze un pic mai mult pentru a primi pachetul,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde scopul de protecție. 1.Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe www.primaria-urzicuta.ro sunt prelucrate prin Alipay. 2.Uneori, www.primaria-urzicuta.ro nevoie de câteva ore pentru a verifica dacă plata dvs., vă rugăm să fie pacient.Este nevoie de aproximativ 10-35 zile lucrătoare pentru a ajunge la cele mai multe dintre țări.Noi va oferim poate fi urmărită număr de urmărire după ce am trimis coletul.

Etichete: tyler creatorul de artă, decorative rustice raft de perete, caz leopard, colibri acuarelă, simplu ochii pictura, leopard decoratiuni de gradina, domnișoara de onoare geanta, decor cal, japoneze pictura antic, tigru de imprimare.

Fisa tehnica

Forma Dreptunghi Verticale
Numărul De Model 2020110622
Modul cadru Neînrămate
Cadru No
Baza De Sprijin Panza
Origine NC(de Origine)
Stil Modern
Material Panza
Original Da
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Subiecte Animale
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Tip Panza Tiparituri
Este Dispozitiv Inteligent No

Recenzii

Scrie o recenzie

Tigru alb Leopard cu Ochi Albaștri 5 buc Modern Home Decor de Perete Panza Arta Imagine HD de Imprimare Pictura Pe Panza pentru Camera de zi

Tigru alb Leopard cu Ochi Albaștri 5 buc Modern Home Decor de Perete Panza Arta Imagine HD de Imprimare Pictura Pe Panza pentru Camera de zi

Produse similare: