Box Perete Țintă Panza De Bumbac Wing Chun Kung Fu Saci De Nisip Sacul De Box Izbitoare Sac De Perete Sac De Box

Produs nou

1 Produse

In stoc

33.97lei

-24%

45.28lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Portabil pentru a Utiliza: montat pe Perete saci de nisip sunt diferite de cele obișnuite agățat saci de nisip.Perete obiective sunt mult mai portabil decât saci de nisip.De asemenea, acestea pot fi agățate pe pereți sau așezate pe scaune pentru box și Kung Fu.

2、Creșterea Capacității Portante: forța De reacție a peretelui țintă este tot peretele.În comparație cu greutatea de saci de nisip, de forță de penetrare poate fi mult mai puternic, deoarece peretele nu va fi atins, ca un sac de nisip, și în general capacitatea portantă este mult crescut.

3、Practice de Utilizare: de înaltă calitate din bumbac 100% panza de design, este practic si durabil air-bag, care pot spori rezistenta, viteza si precizie.Este un perfect instrument de fitness pentru acasa sau sala de sport.

4、Oțel Solid Butonieră Instalare: Acest sac este folosit pentru entuziaști de arte martiale pentru a practica aptitudinile, box și de fitness general.Montat pe perete saci de nisip este un exercițiu-strengthing dispozitiv.Vă puteți exercita diverse metode de stantare prin utilizarea unui perete de saci de nisip.

5、Cald Sfat: vă Rugăm să completați 80% din capacitate sac.Umplerea completă poate provoca fisurarea probleme.

Descriere:

Wing Chun Kung Fu are un număr mare de perete țintă a conținutului de formare, de perete saci de nisip sunt mijloacele să-și exercite puterea de box, utilizați perete saci de nisip pentru a exercita o varietate de box, și al lui Wing Chun serie de box secret este practicianul în primul rând să se confrunte cu saci de nisip pentru a menține cca. 17 cm sau 45 de centimetri și apoi utilizați cot forța să lovească atunci când trebuie să vă relaxați mușchii brațului nu pot strânge primele 50 de lovituri de ajuns, dacă vă simțiți durere este oprit imediat, lovind sacii de nisip este relativ înaltă Calificare exercițiu poate exercita piciorul in saci de nisip, mai ales cele trei picioare de Wing Chun.Trebuie să utilizați același picior pentru a juca același picior și să încercați să păstrați echilibrul corpului.Nu lasa un picior de toamna.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni (aprox.):

Lungime: 40cm/15.75 în

Latime: 40cm/15.75 în

Greutate: 160 grame

Material: panza de bumbac

Lista De Ambalare:

1*multi-scop perete țintă

Notă:

Acest sac de nisip este gol și trebuie să fie umplut de la sine.Este recomandat să-l umple în mod corespunzător, astfel încât să nu afecteze timpul de utilizare a peretelui țintă.

Etichete: chun, sac de box box sta grele mma, lupta boxe, monster hunter pvc, cutie pumn, omul de box țintă, muay thai folie, suport boxe, chun li, ceramica din china.

Fisa tehnica

Box Perete Geanta sac de box
Sac De Nisip Kung Fu Saci De Nisip
Aplicabile Oameni De sex masculin
Numărul De Model Saci de nisip
Material Saci de nisip
Greutate Other

Recenzii

Scrie o recenzie

Box Perete Țintă Panza De Bumbac Wing Chun Kung Fu Saci De Nisip Sacul De Box Izbitoare Sac De Perete Sac De Box

Box Perete Țintă Panza De Bumbac Wing Chun Kung Fu Saci De Nisip Sacul De Box Izbitoare Sac De Perete Sac De Box

Produse similare: