TONGDI Acasă Moale Perna Perna de Spate Lungi de piele de Căprioară Elastic Spătarul Multifuncțional de Lux Decor Pentru Noptiera Scaun Canapea extensibilă

Produs nou

1 Produse

In stoc

247.33lei

-44%

449.67lei

Distribuiti

Informatii

PROMOTII,CUMPARA ACUM!!!

SFATURI

1.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul după ce a primit-o, vă puteți întoarce cu titlu gratuit

2.Fiecare Preț este de 1 buc 3. Poate există o abatere de 1 cm din cauza hemming,vă rog să mă iertați

4.Daca doriti alte dimensiuni sau au alte cereri motiv se contracta noi

5.Poate că există varia ușor de produse de culori pentru diferite ecrane

6.Toate imaginile sunt obiect material fotografie

7. Noi bun venit Wholesale și Picătură de transport maritim .

PRODUS ARATĂ

FAQ Despre Livrare: după ce plata dvs. este finalizată, toate elementele vor fi procesate și expediate în termen de 3-7 zile lucrătoare (cu excepția sărbătorilor), vă rugăm să așteptați cu răbdare în această etapă, după ce produsele trimite, veți primi un mesaj despre informații de transport maritim.

Despre Returnare și Rambursare: garanție că puteți returna articolele despre orice motiv, în termen de 15 zile de la primirea articole si va vom returna banii.Dar ar trebui, cu condiția ca elementele sunt intacte.

Despre Feedback-ul: Ne vom strădui întotdeauna pentru a îmbunătăți experiența clienților, pentru a câștiga încrederea clienților și de a câștiga o reputație bună pentru noi înșine.Deci, după ce ați confirma primirea, dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne dea de cinci stele și să lăsați un comentariu pozitiv.Dacă tu crezi că Nemulțumiți, vă rugăm să ne contactați înainte de a scrie un comentariu și depunerea unui litigiu.

Despre Taxe: Poate că unele țări au taxă de import care ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Despre Dimensiune si Cantitate: Vom sprijini pentru a personaliza produse de diferite dimensiuni și, de asemenea, sprijin en-gros.Dacă aveți aceste cerințe, vă rugăm să ne contactați.

Despre VIP: Urmați magazinul nostru și să fie un fan apoi trimite capturi de ecran de la noi .Apoi va primi $1 cupon cu nici o limită.Dacă vă împărtășesc magazinul nostru și a produsului link-ul de la cererea dumneavoastră sociale cum ar fi facebook, Twitter, Instagram, etc. Trimite capturi de ecran pentru a ne pentru a obține mai multe cupon, în următoarea dumneavoastră de cumpărături.

Etichete: am canapea pernă, broderie perna, otoman pouf, masca de somn, perna de mult, art perne decorative, acoperi pilow, caz perna, dakimakura, huse de perne decorative pentru canapea.

Fisa tehnica

Numărul De Thread ≥600
Model Tip GEOMETRICE
Forma Dreptunghi
Utilizarea Lenjerie de pat
Numărul De Model ZT
Material 100% Bumbac
Clasa Calitate
Origine NC(de Origine)
Umplere 100% Bumbac
Tesatura Conta 80
Caracteristică Masaj
Greutate >4 kg
Setați Tipul Da
Parte Înapoi

Recenzii

Scrie o recenzie

TONGDI Acasă Moale Perna Perna de Spate Lungi de piele de Căprioară Elastic Spătarul Multifuncțional de Lux Decor Pentru Noptiera Scaun Canapea extensibilă

TONGDI Acasă Moale Perna Perna de Spate Lungi de piele de Căprioară Elastic Spătarul Multifuncțional de Lux Decor Pentru Noptiera Scaun Canapea extensibilă

Produse similare: