Cat Tunel, pe 5 Pliabil animale de Companie Jucărie Tunel - Iepure, Pisică și de Câine Joc Pipe - Negru albastru

Produs nou

1 Produse

In stoc

65.13lei

-25%

86.85lei

Distribuiti

Informatii

De ÎNALTĂ CALITATE: Realizate din super-puternic, rezistent la rupere poliester și oțel pentru arcuri, cu cadru de protecție se termină, acesta oferă un seif și netedă tunel pentru pisici.

PLIABIL: tuburi Noastre poate fi pliat cu ușurință în câteva secunde și pot fi transportate și depozitate cu ei atunci când îndoite.Fiecare tub este de aproximativ 10 cm inaltime si 11 cm lungime, astfel încât să puteți purta cu animalele de companie.

Mai MULTE CANALE: 5 camere spațioase canale si 6 gauri, cu agățat clopote la gura, oferindu-ți pui mai distractiv de a se bucura, pisicile pot odihni, chase și să se joace.

INTERACTIVITATE: Mai interactiv decât pisica corturi, cuburi, zgârieturi, pene și mouse-ul jucării.Este o modalitate foarte bună de a încuraja exercitarea de zi cu zi și să păstreze animale de companie activă.

Acest joc unic combină trei camere spațioase tuneluri pentru a da pisica ta mai mult spațiu pentru a călători, raid și ascunde decât orice alt tunel.Detalii unice ca ferestruicile și clopotele swinging adăuga distracție la pisica ta.

Acesta este fabricat din poliester rezistent material care rezistă entanglement și chiar ruperea cu ascuțit gheare pisoi.Cu cadru de oțel robust ajută să-și mențină forma și forma de tunel.

Tunelul poate fi pliat într-un volum mic pentru transport ușor.Puteți să-l ia la parc sau de călătorie, astfel încât pisica ta și tovarășii dumneavoastră poate interacționa și să se joace.

Pisica tunel are un spațiu mare, nu numai pentru pisici pentru a juca, dar, de asemenea, vă permite pisica pentru a se odihni în interior, oferind un spațiu privat pentru pisica.

Greutate: 470g

Dimensiuni: Pliat 31*4cm/12.2*1.6 inch

culoare: Negru + albastru

Material: poliester

Conținutul Pachetului:

1 * Cat Tunel

1 * sac de depozitare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: iepure tub, iepure etc., iepuras jucărie, iepure tunel, pisoi tunel, chestii de iepure, jucarie pisica tunel, iepure de pluș, jucărie de pluș iepure, Animale De Companie Tunel.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Jucarii Tip Alte
Tip pisici

Recenzii

Scrie o recenzie

Cat Tunel, pe 5 Pliabil animale de Companie Jucărie Tunel - Iepure, Pisică și de Câine Joc Pipe - Negru albastru

Cat Tunel, pe 5 Pliabil animale de Companie Jucărie Tunel - Iepure, Pisică și de Câine Joc Pipe - Negru albastru

Produse similare: