Masina Parbriz Fata Magnet Anti-Îngheț, Zăpadă Anti-Îngheț Acoperi General 210*120Cm Durabil Accesorii Auto

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.74lei

-38%

17.33lei

Distribuiti

Informatii

70481 cumpara acum

Caracteristici:

1.Rezistent la ploaie, inghet, zapada, razele UV, praf, poate fi folosit ca scut de zăpadă acoperă în iarnă și parasolar parbriz umbrelă de soare în timpul verii, precum și, păstrați frunzele de pe acoperi în toamnă.

2.Se potrivesc cele mai multe Autoturisme, Minivan si SUV.Masina de parbriz stratul de zapada este usor de pliere pentru depozitare în portbagaj sau de pe locurile din spate ale autovehiculului.

3.6 magneți puternici pe partea de sus pentru a menține exterior parbriz stratul de zăpadă în loc, chiar și în zilele cu vant puternic, și cele două windproof curele pe fiecare parte pentru a ajuta atașa capacul ferm.

4.Usor De instalat,Două lambouri de pe fiecare parte pentru tine pentru a opri în ușa de la mașină,și oglinda retrovizoare protector să buclă în jurul oglinda din spate.

Descrieri:

1.Cu sale de securitate clape și legături,parbriz auto capacul poate fi ascuns în mașină usi,asigurându-se că această parbriz acoperire nu pot fi furate cu ușurință.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru

Material: tesatura de poliester

Dimensiune: 210*120CM

Pachetul inclus :

1 * parbriz acoperi

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: parasolar mare de acoperire, lanț de zăpadă, capacul de parbriz, ușor rack, masina de îngheț, auto lanț, magnet de parbriz, parasolarului trapei de acoperire, cardigan pulover de iarna, Jacheta Cardigan.

Fisa tehnica

Material Țesătură De Poliester
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model negru
Dimensiune 210*120CM
culoare negru
Nume De Brand Tirol

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina Parbriz Fata Magnet Anti-Îngheț, Zăpadă Anti-Îngheț Acoperi General 210*120Cm Durabil Accesorii Auto

Masina Parbriz Fata Magnet Anti-Îngheț, Zăpadă Anti-Îngheț Acoperi General 210*120Cm Durabil Accesorii Auto

Produse similare: