Original 6.5 cm Comerciale Mana Crosetat Mileuri Pad Manual Cupa Mat Foto Recuzită Servetul Decorativ Mat Haine DIY Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

62.52lei

-34%

96.17lei

Distribuiti

Informatii

Culori aleatorii

avem multe culori,iar unele nici o fotografie,Dacă doriți să alegeți culori,pls contactati-ma.multumesc!!!

[scopul] tapet, decorative Gab, fata de masa, orice doriți să plasați

[material] pure bumbac natural export dedicate, cum ar bumbac sunt interne fabrica de sârmă este un obicei străin.

[proces] pur lucrate manual, croșetat cârlig de flori , în prelucrarea de ori, artizanat tradițional este pe cale de dispariție, nu si masina de brodat față, are o colecție de tip boutique.

Dimensiune:aproximativ 6-7cm, Dacă doriți pentru a face mai mare,pls contactati-ma.

Acest produs este o mică întindere de spațiu, măsura dimensiunea folosind placare și de măsurat în mod repetat, pe cât posibil, să se asigure că dimensiunea standard.Dar din cauza de a-și exprima după pliere, poate ai primi mărfurile nu vor fi erori, culorile au, uneori, un pic de culoare diferite , cerințe stricte privind mărimea și culorile de oaspeți, vă rog, atenți comanda!

Să întreprindă private, exclusiv personalizate, să întreprindă interne și externe comanda clientului.

Transport:

1. Am expediat în întreaga Lume.

transport gratuit doar trimite prin China Post Air Mail,nevoie de aproximativ 15-25 zile lucratoare ajunge.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Plata:

1, Vom accepta Alipay,.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2, Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3, Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Garanție:

1, 12 luni Garantie de la Producator .Cumpara cu incredere!

2, Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3, produsele Defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

4, Returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

Politici:

1, nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

3, Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de O zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

4, sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la licitația de pe și de a câștiga această licitație!

Etichete: mat tabl, covor de bucatarie, mat mouse-ul, acoperi tabl, pentru mat, matrite pentru reposteria și produse de patiserie, tableta grafica wacom, șervețel de dantelă, gradina pergola, Coaster.

Fisa tehnica

Material Tesatura
Forma RUNDA
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model 00190
Stil Pastorală
Tesatura Tip Lână
Nume De Brand Două fete, una de vis
Decor De Masă & Accesorii Tip Mats & Tampoane

Recenzii

Scrie o recenzie

Original 6.5 cm Comerciale Mana Crosetat Mileuri Pad Manual Cupa Mat Foto Recuzită Servetul Decorativ Mat Haine DIY Accesorii

Original 6.5 cm Comerciale Mana Crosetat Mileuri Pad Manual Cupa Mat Foto Recuzită Servetul Decorativ Mat Haine DIY Accesorii

Produse similare: