BHT-002GBLW WiFi Acasă Digital Controler de Temperatura Termostat pentru Cazan pe Gaz de Control Acasă Termostat de Cameră Caldă

Produs nou

1 Produse

In stoc

148.11lei

-33%

221.09lei

Distribuiti

Informatii

Acest termostat inteligent a fost dezvoltat pentru a controla sistemul de incalzire electric, în condiții de siguranță și de încredere, ușor de instalat și de program.Aspectul rafinat și design contemporan, foarte la modă.Acesta va oferi uniform și confortabil de control al temperaturii de-a lungul fiecare cameră în proprietatea dumneavoastră.De asemenea, se potrivește în stilul tău de viață și oferă o economisire a energiei și de mediu de viață confortabil.Acesta poate fi folosit în industrie, comerț, spital, hotel, cladiri civile si vile de încălzire de control.

Caracteristici: Proiectat pentru a controla sistemul de incalzire electrica, ușor de operat și de program.Ecran tactil mare de afișare cu iluminare din spate este ușor pentru a citi datele chiar și în întuneric.

5+2 șase perioade programabile pentru a maximiza confortul și economia.

0.5℃ precizie păstrează temperatura în nivelul setat.

Memoria de date atunci când aparatul este oprit.

Compatibil cu O-mazon E-cho, Google Acasa, Tmall Duh și IFTTT, de asemenea, potrivite pentru iOS/Android sisteme, ușor să se conecteze prin intermediul conexiunii Wi-Fi.

Când conexiunea Wi-Fi este făcut, termostatul va accepta programul de program face prin intermediul APLICAȚIEI de pe dispozitiv.

Acril placă de față poate proteja display LCD ecran de coliziune și pentru a evita degetul zero.

De înaltă eficiență și de economisire a energiei termostat pentru a ajuta la scăderea acasă costurile de energie.

Realizate din material ignifug, în condiții de siguranță și de încredere pentru utilizarea de zi cu zi.

Specificatii: Model: BHT-002GBLW (Încălzire prin Pardoseală Electric cu Wi-Fi/Voice Control) Shell Material: PC+ABS (Ignifug) Culoare: Alb, Negru (Optional) Display: LCD cu Iluminare Senzor: NTC tensiune de Alimentare: 95 ~ 240 VAC, 50 ~ 60HZ Curent de Încărcare: 16A Putere Consum: Precizie: ±0,5 ° c sau ±1 ° c Eroare de Sincronizare: Set Temp.Gama: 5~35℃ Dispaly Temp.Gama: 5~99 ° c Temperatura mediului: 0~45 ℃ Ambient Umiditate: 5~95 % RH (fără Condensare) Temperatura de Depozitare: -5~45 ℃ Instalare Cutie: 86 * 86 mm Pătrat sau Europene 60mm Cutie Rotunda (Nu sunt Incluse) Sârmă Terminale: cablu 2 x 1.5 mm⊃2; sau 1 x 2,5 mm ⊃2; Clasa de Protectie: IP20 Dimensiune Element: 86 * 86 * 13.3 mm / 3.39 * 3.39 * 0.52 in Pachet Dimensiune: 113 * 90 * 60mm / 4.45 * 3.54 * 2.36 în Pachetul Greutate: 263g / 9.28 uncie

Notă: vă Rugăm să citiți cu atenție manualul de utilizare înainte de a instala și de funcționare a termostatului.

Lista de pachete: 1 * Termostat 2 * Șuruburi 1 * 2.5 m Senzor Extern 1 * Manual de Utilizare(engleza)

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Etichete: termometro digital controler de temperatura, capul termostat wifi, control temperatura, termostat inteligent wifi, termostat wifi, centrală termostat wifi, mecanismul de termoreglare a corpului uman, vreme digital controler de temperatura, controlul temperaturii, zona cazan termostat.

Fisa tehnica

Putere 95 ~ 240 VAC 50 ~ 60HZ
Numărul De Model BHT-002GBLW

Recenzii

Scrie o recenzie

BHT-002GBLW WiFi Acasă Digital Controler de Temperatura Termostat pentru Cazan pe Gaz de Control Acasă Termostat de Cameră Caldă

BHT-002GBLW WiFi Acasă Digital Controler de Temperatura Termostat pentru Cazan pe Gaz de Control Acasă Termostat de Cameră Caldă

Produse similare: