YiiSPO 10BUC/set CCTV Microfon Golf Forma audio Dispozitivul de captare de Înaltă Sensibilitate 12V DC sunet Monitor audio dispozitiv de ascultare

Produs nou

1 Produse

In stoc

109.83lei

Distribuiti

Informatii

Descriere produs Comentarii pentru transport gratuit: 1. Nu vom folosi China Post Obișnuit Pachet Mic nici mai mult, deoarece acest tip de logistică este prea lent și-a pierdut rata este prea mare, puteți, de asemenea, nu poate urmări informații de logistică a mărfurilor. 2. Pentru pachetul greutate mai mică de 2 KG, vom folosi China Post Parcelă Înregistrată, astfel încât cumpărătorul poate afla despre cele mai recente informații de logistică în timp. 3. Este cea mai bună alegere și mai sigur și mai rapid.

Caracteristici: 1.Sensibilitate reglabilă de zgomot redus mini formă de sunet audio monitor 2.RoHs&CE aprobare 3.redus de energie de disipare și de lungă distanță de Sunet de preluare a folosi de înaltă fidelitate și zgomot redus cip proces.După mai multe ori de frecvență selectate se poate reține zgomot eficient.Pur tamber, puternic, dinamic, built-in circuit AGC.O mulțime de puncte forte: zgomot redus, de înaltă fidelitate, larg tensiune de operare, putere redusă de disipare și de lungă distanță de transmisie etc.noul sunet de preluare (audio monitor ) este cel mai bun alege pentru monitorizare TV și sistem de siguranță.Meci utilizarea cu aparatul foto poate realiza AV sincronizare.Caietul de sarcini: monitorizarea Audio gama: 10-100 metru pătrat, volum reglabil Sensibilitate:200 mA/ubar tensiune de lucru:DC 9V-12V Curent:10mA nivel de Ieșire:0V - 6V gama de Frecventa: 200-10KHz Frecvență răspuns: 2.5 dB impedanta de Iesire: 600 ohm dimensiuni Externe: L 39mm x 31mm x 18 mm Greutate:55g

Detalii ambalare Tip Unitate: 1x Audio Monitor Greutate Pachet: 0.090 kg (0.20 lb.) Pachet Dimensiuni: 6cm x 6cm x 6cm (2.36 inch x 2.36 x 2,36 inci) de Plată: • Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de cand comanda plasata.

• Dacă aveți o problemă cu plată,vă rugăm să contactați cu noi sau de client service de www.primaria-urzicuta.ro.

Transport:

•Se va livra pachetul în 2-3 zile lucrătoare după ce plata clare. •Nu putem serviciul de control al timpului de tranzit, aceste informații sunt furnizate de către transportator și exclude weekend și de sărbători.deci, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a verifica pachetul pentru tine . • SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. • Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să contactați cu noi.Vom urmari expedierea și să dea un răspuns cât de curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Garanție •1 an garanție de înlocuire. •Noi beneficii pentru toate element de vânzare.Dacă aveți nevoie de ajutor și orice alte întrebări , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj eBay . •Revenirea nu este acceptată dacă te răzgândești sau achiziționate elementul greșit. •Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare și de asigurări. •Transport/Manipulare/costurile de Asigurare nu sunt rambursabile.

Feedback: •feedback-ul Dvs. Pozitiv și toate cele 5 stele sunt importante pentru noi, care ne încurajează să facem mai bine și să sprijine cele mai bune servicii si produs bun pentru toti clientii .Multumesc anticipat pentru tine de a părăsi feedback-ul pozitiv și 5 stele. •Scopul nostru este de a nu ne simți Satisfacție până când sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru . •Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ și scor scăzut, pentru că asta nu va rezolva problemele.Vă rugăm să ne dea o oportunitate de a vă serviciu din nou .Contactați-Ne •Ore de Funcționare - Ne sunt deschise de luni până sâmbătă de la 9:00am - 6:00pm.Dacă vă e-mail-ne o întrebare după ore de afaceri, vom face noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră.Dacă nu, vom ajunge înapoi la tine în următoarea zi lucrătoare.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și bine ai venit să ne viziteze din nou! `(*∩_∩*)

Etichete: micro sunet, accesorii de preluare, audio preluare, micro spy microfon, în aer liber yi, Dvr auto 4 inch, preluare accesorii auto, microfon de înaltă sensibilitate, micro microfon mobil, dukoff purtător de cuvânt.

Fisa tehnica

Numărul De Model YI-003
Nume De Brand yiispo

Recenzii

Scrie o recenzie

YiiSPO 10BUC/set CCTV Microfon Golf Forma audio Dispozitivul de captare de Înaltă Sensibilitate 12V DC sunet Monitor audio dispozitiv de ascultare

YiiSPO 10BUC/set CCTV Microfon Golf Forma audio Dispozitivul de captare de Înaltă Sensibilitate 12V DC sunet Monitor audio dispozitiv de ascultare

Produse similare: