3 Piese Bărbați Chiloți Boxer Din Bumbac Respirabil Mens Chilotei Moale Bărbați Pantaloni Scurți De Vară De Culoare Solidă Tipărite Chiloți 2020 Nou

Produs nou

1 Produse

In stoc

89.17lei

-37%

141.56lei

Distribuiti

Informatii

Informații despre produs 100% de brand nou numele Produsului: Men ' s bumbac cu print pantaloni scurti Marime:M/L/XL/XXL (Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să contactați serviciul clienți, vom recomanda dimensiunea potrivită pentru tine) Material: 93% bumbac,7% spandex caietul de sarcini: 3 piese Caracteristici: 1. De preferat materiale, nu este ușor să se estompeze 2. Moale, se potrivesc și de îngrijire pentru piele 3. Se scurge de umiditate și se usucă, absorbi sudoare și respira Notă: 1. Manual de măsurare, eroare de 1-3cm 2. Vor exista unele erori la culoare din cauza unghi de fotografiere și de iluminat 3 Piese Bărbați Chiloți Boxer din Bumbac Respirabil Mens Chilotei Moale Bărbați Boxer pantaloni Scurti de Vara Multicolore Imprimate Chiloți 2020 Nou

Customer service:

Timp de lucru:

Luni-vineri 9:00-21:00 si sambata 9:00-22:00 (ora beijingului).Cu excepția sărbătorilor!

Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajute:

Am testat toate produsele cu atenție înainte de a trimite.

Dar Dacă aveți în continuare problema noastră dubiu, nu ezitati sa ne contactati!!

Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema.

*** Vrem să ajutăm clienții noștri***

Dar dacă cumpărătorul deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să ne contactați în avans, nu vă putem oferi service post-vânzare, și cumpărători va fi pus în lista neagră.

Pentru escrocii va vom oferi toate dovezile și să le raporteze la www.primaria-urzicuta.ro, ceea ce va duce la cumpărător este suspendat sau anulat contul.

Plata:

1 - Plățile trebuie să fie făcute în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, in caz contrar comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

2-de Obicei www.primaria-urzicuta.ro are nevoie de 24 de ore pentru a verifica și a confirma plata.

3-în Cazul în care plata nu este disponibil sau invalid, comanda dvs. va fi închis de către sistem.

Personalizate, impozite și Taxe:

1 - Toate țările au diferite reguli, vă rugăm să asigurați-vă că produsul nu are nici restricții în țara dumneavoastră înainte de cumpărare.Cumpărătorii sunt responsabil dacă produsul este returnat sau ține de către cumpărători personalizate pentru restricții motive.

2 - Dacă produsul nevoie de niciun document special, în țara ta sau trebuie să fie descrisă de o anumită valoare, vă rugăm să solicite în avans.Documente precum facturi etc, nu va fi trimis cu pachetul excepția cazului în care a fost cerută de cumpărător.

3 - prețul Produsului nu include taxele de import sau orice altă taxă suplimentară.Cumpărătorul este responsabil pentru clare personalizate și să plătească taxa cazul în care este perceput de către țara cumpărătorului.

Dar ne poate ajuta cumpărătorii furnizarea de produse factură sau orice alt document și informații cumpărătorii trebuie să clar personalizat, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Anularea și rambursarea:

1 - Comenzile pot fi anulate înainte pachetului este de mâner pentru compania de transport maritim.

2 - Odată ce produsul este deja trimis, comanda nu mai poate fi anulat mai.

3 - Pentru comenzi anulate și restituiri www.primaria-urzicuta.ro, de obicei, durează 1-2 săptămâni pentru a face restituirea cumpărător.

Timpul va depinde în ce fel de plata ai ales să plătească.

Etichete: boxer barbati lenjerie de corp, boxer om, boxer barbati scurt, boxer scurt, boxer bumbac barbati, bumbac pentru bărbați lenjerie de corp, boxer bumbac, boxer gay, lenjerie de corp de sex masculin, bărbați lenjerie de corp.

Fisa tehnica

Obscene Imagine No
Numărul De Model WM-D006
Conținea cantitatea 3 Bucăți
Dimensiune M/L/XL/XXL
Caracteristici 2 Confortabil centura
Caracteristici 4 Husă în formă de U
material 2 93% Bumbac
Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
culoare Albastru deschis, gri deschis, verde, galben închis, roz
Material 1 7% Spandex
Bărbați Chiloți Boxer Bărbați chiloți
Aplicabile Oameni tinerii, elevii, la modă bărbați, bărbați
Material Spandex
Slip & Boxeri Boxeri
Sugestiv Sexual No
Caracteristici 1 Personalizate Exclusiv Tesatura
Model Tip Print
Caracteristici 3 Buna respirabilitate

Recenzii

Scrie o recenzie

3 Piese Bărbați Chiloți Boxer Din Bumbac Respirabil Mens Chilotei Moale Bărbați Pantaloni Scurți De Vară De Culoare Solidă Tipărite Chiloți 2020 Nou

3 Piese Bărbați Chiloți Boxer Din Bumbac Respirabil Mens Chilotei Moale Bărbați Pantaloni Scurți De Vară De Culoare Solidă Tipărite Chiloți 2020 Nou

Produse similare: