Femei îmbrăcăminte de plajă solid sexy costume de baie o piesă 2020 mujer fara spate căptușit costume de baie de epocă costum de baie maillot de bain femme

Produs nou

1 Produse

In stoc

61.55lei

-38%

100.88lei

Distribuiti

Informatii

descriere produs:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

* Material : 82%nylon+18%spandex

* Dimensiune : M,L,xl

*Noastre De Costume De Baie Caracteristică :

1. De înaltă calitate material flexibil, rezistent la apa pânză

2. Excelent deshidratare

3. Manopera rafinat

4.Moale și confortabil și rezistent la uzură

* Se spală Sugestie : de mână se spală cu apă sub 30C, atârnă să se usuce, fără înălbitor, nu de fier.

Conditii de plata( VISA, MasterCard, Escrow sunt acceptabile pentru noi)

*Banii sunt depozitate în siguranță în conta dacă utilizați plata prin Escrow, Banii vor fi eliberați de la noi doar după ce ați confirmat de livrare.

Termenii de livrare(EMS, DHL,UPS, FEDEX,TNT,China Post,E-packet) * Am în mod normal, elementele de transport după 1-4 zile lucrătoare de la confirmarea plății. * Oferim transport gratuit prin China Post Air Mail și Epacket. * Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile mi s-a scurs de taxe vamale și alte personalizat tarifele.

Returnare și Rambursare

*Nu este mulțumit cu achiziția dvs. sau marimea nu se potriveste, vă rugăm să ne contactați rapid și putem liber schimb una, dar cumpărătorul este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim.

*A primit eronate articol, vă rugăm să luați o imagine a elementului unde are loc defectul și trimite-ne, vom verifica dacă acesta este o problemă de calitate, și apoi vă vom trimite o altă piesă pentru gratuit, dacă are o problemă de calitate.

Vă rugăm să ne contactați prin mesaj, e-mail sau manager de comerț dacă aveți întrebări, vom încerca să-l rezolve în 24 de ore.

Feedback-ul *va oferim feedback pozitiv după ce plata este primită, sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegeți că noi apreciem clienții. *Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un Feedback Pozitiv ( 5 Stele, vă rugăm)

*Dacă aveți orice problemă despre produs sau serviciu , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ.Am dori să facem noastre cele mai bune pentru a rezolva orice diferend.Vă mulțumesc foarte mult.

FAQ Q1: Ce dimensiune ar trebui să Aleg ?A: ar trebui să știi bust cupa .underbust.talie și șold dimensiune .Apoi se uită la dimensiunea diagramă cu atenție ,este o referință.Q2:Cum îmi cunosc Bust Cupa ?O: Upbust –Underbust=dimensiunea Cupa Cupa A=10CM CupB=12,5 CM CupC=15CM CupD=17,5 CM CupE=20CM Q3:Ce cineva a spus că este mai mare ,cineva a spus că este mic de feedback-ul ?O:diferite persoane au Diferite forma corpului ,chiar dacă două femei atât Cupa E ,dar au sentimentul diferite cu privire la mărimea ,știm cu toții ,au fost uzat același bikini în stil propriu.T4:Când veți expedia coletul ?A: Ne va livra în termen de 1-7 zile lucrătoare după plata verificate.Și, în mod normal, puteți urmări după 5-10 zile.Q5: am anulat comanda ,de ce eu încă nu primi banii ?O:comenzi anulate ,este nevoie de aproximativ 3-7 zile lucratoare pentru www.primaria-urzicuta.ro la procese de restituire.Q6:Pot alege diferite dimensiuni de sus și de jos ?O: Câteva produse de sprijin, cele mai multe produse nu poate sprijini, vă rugăm să ne contactați.

vom accesa fiecare costume de baie cu atenție și trimite-l la clienții noștri dragi

fabrica și depozitul nostru

Etichete: lung si costume de baie, lung si costume de baie, 2020-o singură bucată costume de baie, costume de baie, maieul pentru femei zip, 2020 costume de baie, 2020 costume de baie femei, acoperire completă de costume de baie, o singură bucată de costume de baie femei, uv rashguard pentru femei.

Fisa tehnica

Element De Stil O Singură Bucată Costume De Baie
Suport Tip fara fir suport
Tip Sport Înot
Nume De Brand Elanrry
an de fabricație 2020
vanzare abordare fabrica de vânzare directă(garantia calitatii)
Tip De Element Unul Bucăți
E-Personalizate Da
Numărul De Model 89099
Material 82% nylon+18%spandex
Se potrivesc Se Potrivește Cu Adevărat La Dimensiunea
cu sutien Da
Stil De Culoare Culoare Naturala
Gen FEMEI
Model Tip Solid

Recenzii

Scrie o recenzie

Femei îmbrăcăminte de plajă solid sexy costume de baie o piesă 2020 mujer fara spate căptușit costume de baie de epocă costum de baie maillot de bain femme

Femei îmbrăcăminte de plajă solid sexy costume de baie o piesă 2020 mujer fara spate căptușit costume de baie de epocă costum de baie maillot de bain femme

Produse similare: